В Ужгороді Мукачівська вулиця веде до травмпункту

13
1

Після так званого капітального ремонту минулого року вулиця Мукачівська виглядала справді оновленою. Потішили гладке покриття, нові електроопори, обрізані дерева й дорожня розмітка.

Проте ложкою дьогтю є тротуари: вузькі, де-не-де полатані, вони, безумовно, псують її загальний вигляд.

Відомо, що пішохідна зона мала облаштовуватися за рахунок підприємців, які працюють на цій вулиці. Раніше вже дехто поклав бруківку біля своїх приміщень, інші ж так і не спромоглися на таке. А місцева влада їх  не змусила до цього. Тож уже цілий рік тротуари на вулиці, що має назву міста над Латорицею, дуже неохайні.

Ба більше – на фото видно, що найбільше занедбана частина шляху між тротуаром і дорогою, які насипані вище, – під час дощів уся вода збирається саме в цей проміжок. Відтак нововідремонтована вулиця перетворюється на суцільну калюжу, яку пішоходам доводиться хіба що перелітати чи перепливати… Або ж ходити дорогою разом із автівками, наражаючи себе на небезпеку, пише Леся Михайлова, Газета "Старий Замок".

Коментарі

3
321

От "шановні"!!! Чому ви у Мукачеві не бачите, як на цілий тротуар по вул.Духновича поставили східці та не в одному місці.Це мабуть також дозвільні документи давали в Ужгороді?? Навіщо ви так нас дурите і нам в голову забиваєте чужі проблеми. Вас треба гнати з Мукачева разом з вашим патроном Балогою, щоб не дурили НАРОД і так постійно у проблемах як виявляється постійно складеними цим політиком та йому подібними.

Читайте також