В Ужгороді на автостоянці горіло одразу шість автомобілів

10
0

причину займання наразі встановлюють фахівці

Одразу шість автомобілів палало на автостоянці на вулиці Оноківській, що в обласному центрі Закарпаття, в ніч на друге квітня. Спочатку зайнявся «Фольксваген Пасат», а далі вогонь поширився ще на п’ять автівок (`Джіллі СК`, `Шеврове Лачетті`, `Хонда Джаз`, «Фольксваген Поло», «Хюндай Туксон», розташованих поруч.



О 2:45 про подію місцевих вогнеборців повідомив охоронець, який саме і виявив пожежу. Як розповів чоловік, нічний спокій на вулиці обірвав звук схожий на вибух, а далі з’явилося полум’я. Зарадити лиху самотужки не було можливості, по-скільки вогонь поширювався з великою швидкістю, охоплюючи транспортні засоби, що були розташовані поруч. Пожежу ліквідували два відділення вогнеборців, що оперативно прибули до місця виклику, однак на цей момент вогонь вже встиг знищити «Фольксваген Пасат» та пошкодити інші транспортні засоби.



Причину займання наразі встановлюють фахівці дослідно-випробувальної лабораторії ГУ МНС в Закарпатській області. Не виключається й версія, що до пожежі призвело занесення стороннього джерела запалювання ззовні. Розмір завданої матеріальної шкоди власникам встановлюється.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також