В Ужгороді на голови відвідувачам кафе падає черепиця (ВІДЕО)

13
10

Про інцидент в ужгородському кафе, яке знаходиться одразу під школою №1, шо на Набережній Незалежності, редакції Mukachevo.net розповів читач.

Зі слів ужгородця, коли він сидів на терасі кав'ярні, зненацька, пробивши тен тераси, на його столик впав великий шмат черепиці.

На щастя відвідувач кав'ярні не постраждав. Чоловік відзняв наслідки від падіння черепиці та надіслав до редакції Mukachevo.net.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

О
Олег

Це впало із криши 1 школи в Ужгороді. Я там вчився, то не перший раз. Один раз біля мене прямо впала на задньому дворі. У нас директорка нічого не зробила коли я сказав це. Один раз когось уб‘є ця черепиця

РУ
Роман Ужгород

Это кафешка на набке сбоку первой школы.Только как туда этот кусок черепицы долетел с крыши,разве что срекошетил от чего то когда падал.

1
111

УЖгоро Ужгород Ужгород...переіменуйте сайт на Ужгород нет. Ви пишіть про проблеми мукачева а не ужгорода. В нас своїх проблем хватає

В
Васька

До мукачівця Мукачево займало 3тє місце з усіх міст України по "удобності" життя! А Ужгород перше! Перше місто серед самих замусорених міст України! Роками! Затихни!

В
Васька

Незважаючи на перші, відверто неадекватні коменти, в відео щось не так! Я не знаю яке покриття на висотці, явно не 90х, але якщо і черепиця то як вона могла долетіти так багато метрів від зданія? І до психованих нижче... Затопило? А нічо що місячна норма випала за 10хв?

О
Ого

Та цеж з з будівлі першої школи впала черепиця, набережна біля пам’ятника А.Волошина

М
мукачівець

а не вам ПАСКУДАМ І ГНИДАМ Ужгород очі коле,а де вам ся шось не полюбить,нараз ушитко потерти і модерацію включити...ви будете висіти на деревах вмісті з тими селянами,які два десятиліття дерибанять міський і обласний бюджет

М
мукачівець

гниди мукачевонетні,напишіть про Мукачево,як в УСЬОМУ центрі черепиця висить,штукатурка на голови паде,як учора по улицям плавати мож було,бо на зливостоки ваш вонючий завидовський наркоман з ратуші забив,главноє,як і всі ГУКАНИ ЙО6АНІ вилизати парк,а шо у дворі твориться,на то насрати..де хоть одна стаття про потоп учорашній,паскуди сайтовські ПРОДАЖНІ

Г
Гукан

Черепиця - череп - перемога. Товариші, не дамо зганьбити завоювання Майдану!

Ф
Філолог

"зненацька на його столика, пробивши тен тераси, на його столик впав"

Читайте також