В Ужгороді на історичній Капітульній самовільно зруйнували будинок (ФОТО)

15
0

Стара будівля, яка знаходиться між Кафедральним собором і Ужгородським замком перебудовується по-варварськи. Роблять усе за зачиненими воротами, аби не привертати увагу населення, посторонніх на територію будівництва теж не пускають.

З будинку, який стоїть одній з найстаріших вулиць міста уже зняли дах і зруйнували стіни. Мукачево.net вдалося потрапити до двору, де триває руйнування.  Наталія Василівна, яка мешкає у другій частині будинку шокована.  Жінка розповіла Мукачево.net, що спочатку до будинку начебто хотіли добудувати балкон, однак жінка не дозволила, адже на жодному будинку вулиці балконів немає.

Однак будівельників відмова жінки не зупинила, з боку двору вони почали повну перебудову зі знесенням стін. « Власники отримали дозвіл змінити покрівлю будинку, однак вони почали довбати стіни. З двору видно, що усі стіни розбиті. Уже привезли купу арматури, видно, що планується докорінна перебудова» - коментує сусідка.

Жінка зазначає, що цього тижня комісія з ОДА дала припис зупинити роботи, однак будівельні роботи тривають. Жодних дозволів на будівельні роботи жінка не бачила.

Про майбутніх сусідів знає тільки те, що офіційно будинок зареєстрований на громадянці Угорщини.

Стіни 100-річного будинку зносять без дотримання елементарних правил безпеки. Так, без будь-якої опори у повітрі зависли 4 метри газової труби, яка вже почала гнутися.

Жінка у п’ятницю звернулася по допомогу у «Закарпатгаз», однак там з вирішенням проблеми теж не поспішають, пообіцяли, що комісія прийде тільки у понеділок.

Мукачево.net простежить, як  розгортатимуться події далі. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також