В Ужгороді на пішохідному переході мікроавтобус збив насмерть 4-річного хлопчика (ДОПОВНЕНО)

14
20

Подія трапилась на вулиці Другетів біля ЗОШ №2.

Як повідомили кореспонденту Mukachevo.net у прес-службі закарпатської поліції, мікроавтобус "Citroen" збив хлопчика, коли той переходив дорогу по пішохідному переході. Внаслідок отриманих травм дитина померла у машині швидкої допомоги дорогою до лікарні.

Як згодом повідомили в поліції, ДТП трапилась в той момент, коли 4-річний хлопчик переходив з мамою й сестрою дорогу на пішоходному переході біля школи.

38-річний львів’янин, перебуваючи за кермом мікроавтобуса «Сітроен», рухався по вул.Другетів в м.Ужгороді. Біля другої школи водій не помітив вчасно маму з двома дітьми, які переходили дорогу на пішоходному переході. 

На щастя, мама з дівчинкою не постраждали, а от 4-річний хлопчик помер від отриманих травм в кареті швидкої допомоги.
Працівники поліції за даним фактом проводять досудове розслідування, опитують водія та свідків пригоди. Винних буде притягнуто до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, наприкінці зими  закарпатець потрапив під авто рятуючи 4-річного хлопчика.

Mukachevo.net

Коментарі

П
Петро

Не зрозумів як водій може викрутитися? Цьому водію максимальне покарання! А тепер давайте по порядку: правила говорять так - водій повинен знизити швидкість при наближені до пішохідного переходу! Пішохід повинен перед пішохідним переходом забезпечитись у безпеці, повинен подивитися ліворуч та праворуч. Тепер про аварію. Люди кажуть що дитина відстала від мами, водій побачив що жінка перейшла на середину дороги і рушив... два метра від мами йшла дитина, переїхав дитину.. Водій зобов'язаний дочекатися повного переходу пішохода через перехід і тільки тоді рушати!!! А хто із вас чекає коли пішохід перейде повністю дорогу? В кращому випадку пішохід доходить до центру дороги і ви вже рушаєте, а це пряме порушення ПДР!

А
Анна

Водій якось викрутиться, а як тій мамі- уже вимучене дитятко...Янголятко, вічна пам"ять!

У
Ужгородка

Абсолютно погоджуюся з попереднім коментарем. Таких ТУПЕЗНИХ пішоходів у нас тисячі(((((

НВ
Начо Варга

До Вано Ти такий мудрий дурачок, дай бог би все в житті в тебе було за правилами. Їду там після свого коментаря, від ректорату наближаються дві жіночки, скидаю швидкість і спеціально дивлюся, чи подивляться на мене, я був готовий і сміятись і плакати: жіночки без зупинки пруть на дорогу, ніби то продовження тротуару, на мене практично нуль уваги, одна взагалі з телефоном біля вуха. БЕЗПЕЧНА ЗВИЧКА. А пішохід має крутити головою як флюгер в завірюху, впевнитися, що їх бачать і пропускають, а не лізти на дорогу тільки того шо зебра. Я вже мовчу про любителів вистрибувати із-за припаркованих машин.

ДМ
до мілоша

хлопчина напевно вирвався якраз в той момент, коли водій рушив, мама не вспіла зреагувати скоріш за все...(( шкода дитину!

M
milosh

20:52 Пісєц, а мамаша де була??

У
ужгородка

так водій пропустив пішоходів,і як всі перейшли вулицю-рушив, машина трішки здала назад, хлопчика він не бачив, і малий попав під колесо. Я не виправдовую звісно нікого!!! Але ви теж не маєте ніякого права засуджувати водія!

А
Аня

як можна виправдовувати водія? там пішохідний перехід + центр міста. він же ж не їхав зі швидкістю 40 км/год, що не зумів вчасно зупинитися. я сама водій, тому розумію єдине, що в таких місцях треба бути обачним, бо хто винен, хто ні - одне, а гріх на душі - інше.

О
оксана

Ви мене вибачте,але й водіі є такі шо нікого не бояться,думають шо царі всесвіту.у нас по вул.Гагаріна в Дравцях стабільно обганяють один одного не дивлячись що діти й люди на обочині, лиш холодом повіє.Як кажуть права купив,а єздіть не купив.Поваги до людей нема,бо сіло за руль,а в кишені доляри шуршать.

M
milosh

Лишіть чоловіка у покої. Мош подумати ви всі знаки замічаєте коли їдете. Коло 2 школи не один, а два препаскудні переходи. Тот переход шо ближе до перехрестя Берчені-Підгірна вобще жесть. Якшо їдеш від того перехрестя до 2 школи (десь 50 метрів не більше) то протилежний бік вулиці не бачиш із-за зустрічних машин, ти не знаєш чи хтось переходить чи нєт, бо просто не видиш.

МД
Мукачівець до Вано

Нікого тут не виправдовую і не звинувачую в конкретній ситуації, бо не в курсі подробиць цієї подіії. АЛЕ! Пішохід перед тим як переходити проїжджу частину, ПОВИНЕН ВПЕВНИТИСЬ, що переходити дорогу безпечно! Що водій його бачить! Бо з того світу багато не докажеш! І якщо ти був правий, але дурний, то хіба Св.Петро тобі виразить респект! Будьте свідомими! P.S.: Я водій. Пішоходів пропускаю. Але із 200 ситуацій в одній - ні. Є обставини. Пішоходи, пам"ятайте, що авто важить 1500 кг, а людина 70! Що легше зупинити??? Керуйтеся логікою і бережіть себе! Безпечної всім дороги!

ДН
До Начо Варга

Не хочу нічого нікому поганого ,але я би побачив який ти би був "умнік" якби( не дай Боже ) це сталося з твоєю дитиною.Ці дебіли на бусах літають як на самольотах.

В
Вано

До Начо Варга. Ти дурак чи прикидаєшся? Знаєш пдд про нерегульовані пішоходні переходи? До чого тут місцевий чи приїжджий?! Пдд одні для всіх і бачучи знак нерегульованого піш.перех.водій автоматично має скидувати швидкість. Баран ти рогатий!!!

У
Унгварець

To Начо Варга: Дуже правда написана в коментарі. Не оправдовую водія, але пішохід теж учасник дорожнього руху і повинен бути уважним на дорозі

С
сигінь

до землячка ДУРА

R
rem

Там є камери спостереження: камера ректорату прямо на пішохідний перехід дивиться - чому не оприлюднять відео - і всі заспокояться.

Ю
юрій

до Землячка піди подивись на кров дитини на асфальті а потім звинувачуй.

З
Землячка

Дебил накалякал статейку высосанную из одного места, А дураки верят

НВ
Начо Варга

Не знаю деталей, але якщо львів'янин тут проїздом, то дещо пояснює, бо це один з тих переходів, де 90% місцевих завжди пропускають пішоходів, пішоходи до цього звикають і часто починають перехід без огляду на машини або думаючи, що машина пропустить. Виходить так, що пішоходи буквально кидаються під колеса, просто місцеві заздалегідь скидають швидкість і готові зупинитися, а немісцеві ні, починають гальмувати, але часу і відстані може не вистачити на зупинку.

МЦ
модерація це по європейськи

господи помилуй дитя невинне , яке горе , моъ спывчуття рыдним

Читайте також