В Ужгороді на Шахті невідомі хотіли підпалити будинки ромів (ФОТО)

12
4

Про це у мережі Facebook пише ромський активіст Мирослав Горват.

"Сьогодні, близько 18.30 трапився прикрий випадок у ромському поселенні мікрорайону Шахта в Ужгороді біля школи № 14 - невідомий чоловік майже не підпалив будинки, в яких проживають роми", - пише активіст.

"Місцеві жителі повідомили мене про це і я одразу під’їхав до місця події. Зі слів людей, які там проживають, чоловік мав у руках пластикову пляшку, в якій була запалювальна суміш. Біля будинків ромів лежали доски та колоди (до п’яти кубічних метрів), а також будівельні матеріали. Зі слів людей, невідомий чоловік погрожував ромам, підпалив дерев’яні доски, а потім сів у авто і поїхав. Роми одразу викликали пожежників та міліцію. Міліція зафіксувала злочин. Але чи знайдуть цього чоловіка?...", - додає Мирослав Горват. 

"Хочу нагадати, що кілька років тому, в цьому ж ромському поселенні вже відбувся подібний випадок – тоді запалювану суміш закинули на дахи ромських осель", - підсумовує ужгородець. 

Коментарі

В
Василь

Не шкода, най би горів цілий цигансжький табор. Іждєвенці над на нашому народови.

1
123

Це РАК народу !!!!! Подивіться на любе фото і живуть з наших податків ! Їх давно пора стерилізувати ! Любими методами ! Повторюю любими!!!!!

З
Западенець

будинки?? халупи і купа сміття,розсадники хворячёк,,,

*
*****

А цигани хотіли б в Ужгороді хазяйнувати?.....

Читайте також