В Ужгороді на Швабській розпочався ремонт (ФОТО)

5
0

Сьогодні, у п’ятницю, 17 серпня, на Швабській Водоканал почав "переврізку" своїх водогінних комунікацій – переключають вводи на іншу мережу, бо та мережа, якою користувалися досі, є застарілою, її доведеться щоразу латати, і ці роботи потрібно виконати зараз, аби після ремонту дорожнього покриття не вертатися до водогону.

З сьогоднішнього дня Швабська частково перекрита. У понеділок роботи з комунікаціями мають бути завершені, - повідомляє Департамент міського господарства, і з понеділка повністю перекриють для руху вулицю Мукачівську – там розпочнеться підготовка до асфальтування, будівництва тротуарів та підняття до належного рівня каналізаційних колодязів. Дорога буде 7-метрової ширини із суцільним покриттям – аж до переїзду.

Потім візьмуться за ремонт Швабської, пустивши рух з неї оновленою Мукачівською. Швабська отримає асфальтне покриття дороги (бруківку, забрану з вулиці, згодом використають для реконструкції пішохідної зони історичного центру), а рух буде одностороннім – у напрямку із площі Петефі до вулиці Минайської. А третім етапом капітальних робіт на міських дорогах буде ремонт вулиці Гагаріна – від переїзду і до виїзду на коло об’їзної дороги, вулиця має отримати нове суцільне асфальтування.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також