В Ужгороді на стадіоні "Авангард" пройшов турнір з петанку

12
1

серед юніорів

У неділю в Ужгороді на стадіоні "Авангард" ми провели турнір серед ужгородських юніорів. Турнір потрібен нам був для такого собі аудиту до чемпіонату Європи серед юніорів 2008, який відбудеться в Голландії. Грали дуплети. Зареєструвалося 7 команд. Зробили дві групи (одна 4, інша 3 команди), з яких по дві кращі команди виходили у групу "А", а решта у групу "Б".



Після попередніх ігор між собою в групу "А" вийшли дуплети Аліса-Назар, Людвіг-Степан, Тарас-Толік та Ігор-Юліанна. У групі "Б" опинилися пари Мірко-Роберт, Лєна-Валя, та Остап-Крістіан.



У групі "А" після ігор між собою три команди здобули по дві перемоги і тільки за кращою різницею очок переможцем турніру стала команда Аліса-Назар. Другі - Людвіг-Степан і треті Тарас-Толік. У групі "Б" перемогли Лєна-Валя.



Було проведено також змагання на тир, у яких перше місце здобув Людвіг -- 21 бал. Дуже пристойний результат. Другим був Роберт -- 9 балів і відразу три ігрока мали по 8 балів (Назар, Аліса, Степан). Третє місце вони переграли між собою. Виграв Степан.



Окрема подяка за участь у турнірі дуплету Остап-Крістіан. Хлопцям по 9 років, але вони дали прочухана фавортам. У трьох матчах малі хлопці вигравали до останнього і тільки в кінці їм не вдавалося втримати переможні рахунки (рахунки два рази по 11:13 і 10-13 кажуть самі про себе).



До речі, на турнірі призи від спонсорів магазинів H.I.S. та "Людмила" отримали всі учасники.

Коментарі

К
Кусi

Пояснiть, з чим ii iдять, цю петанку ?

Читайте також