В Ужгороді на сцені під космічну музику DF Pavlov досліджували інопланетне життя (ФОТО)

19
0

15 серпня в ужгородському амфітеатрі відбувся концерт DF Pavlov (Дмитра Павлова-Фесенка) «Invisible Planet». У незвичному музичному проекті взяло участь 40 учасників.

"Що тут сказати? Отримав колосальне задоволення! Попри організаційні дрібниці (дещо відкладений початок та задовга перерва між двома частинами) – це було справді класне шоу!,  - ділиться враженнями ужгородський журналіст Олександр Попович.

- Вразила уся перша частина повністю!! Від виходу лаборантів до виносу кліток з іншопланетними створіннями. Музика авторства Дмитра - досконала. Звук - чудовий! Це мабуть справді один з небагатьох концертів, на якому не "качали кіловати", а звуку було рівно стільки скільки потрібно...

Театралізоване шоу... Знахідка клітин, народження з них нового життя, дослідження його у лабораторії... І трагічний кінець. Людина знищує те, що створює.

Лаборанти були чудові. Обладнання - фантастичне. Світло - просто класне. Продумано все - дуже добре. Ну, а організаційні дрібниці. Особисто я готовий їх простити заради цього шоу. І заради усвідомлення, що Ужгород має музиканта, здатного зібрати довкола себе таку команду однодумців. І за зовсім невеликі, меценатські кошти, + ентузіазм друзів + власні мізерні накопичення створити таке видовище",

Фото і відео Олександр Попович

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також