В Ужгороді на Театральній масово обливаються водою - триває флешмоб на допомогу армії та дітям (ФОТО)

42
0

Родина президента України передала естафету закарпатській дизайнерці Вікторії Гресь.

В Ужгороді люди, які бажають підтримати пожертвами хворих дітей та українську армію, вирішили продовжити відомий флешмоб більш масштабно. Така акція відбулася сьогодні на площі Театральній. Її учасники отримали заклик це зробити від дизайнерки Вікторії Гресь.

Медіа всього світу активно висвітлюють кампанію з обливанням холодною водою під назвою Іce bucket challenge. Ідея отримала таку популярність завдяки тому, що її підтримав засновник Facebook Марк Цукерберг, виливши на себе відро крижаної води.

Мета флешмобу - зібрати кошти і підвищити обізнаність людей про асоціацію з вивчення бічного аміотрофічного склерозу.

Натомість світовий флешмоб із обливанням крижаною водою в Україні перетворився на кампанію з допомоги армії та хворим дітям. В акції вже взяли участь відомі українські політики, а також дружина президента Петра Порошенка Марина і троє його дітей.

А естафету - перша леді передала директору мистецького арсеналу Наталії Заболотній, ведучій п’ятого каналу Яні Конотоп і дизайнеру Вікторії Гресь.
Сам Петро Порошенко участі в обливанні не брав, але запевнив що гроші на підтримку української армії - перерахував.

Формат Іce bucket challenge простий - людина виливає на себе відро води, в якому обов’язково мають плавати кубики льоду. Одразу після обливання слід кинути виклик кільком знайомим, яким пропонує зробити те саме найближчим часом.

Фото Сергія Денисенка

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також