В Ужгороді на знак єдності в небо випустили сотні жовтих та блакитних кульок (ФОТО)

6
0

Вчора, в Ужгороді відбулося засідання за круглим столом на тему: „Національності України як фактор консолідації єдиної держави”. Участь у заході взяли керівники обласних національно-культурних товариств, науковці та представники духовенства. Поважним гостем заходу став президент Асамблеї національностей України Ровшан Тагієв.

По завершенню офіційної частини поважні гості зібралися на площі Театральній, де на них очікували діти різних вікових категорій. Дорослі разом з дітьми випустили в небо близько сотні надутих гелієм кульок, які стали символом дружби та єдності представників різних національностей як на Закарпатті, так і по всій країні, пише Вікторія Жуйко, "День".

Виголошуючи свою промову, президент Ассамблеї національностей України Ровшан Тагієв зазначив, що Закарпаття є чудовим прикладом того, як комфортно на одній території представникам різних національностей. «Сьогодні ми обговорили багато важливих питань. Головне те, що ми усі розуміємо, що Україна є нашою державою, нашою Батьківщиною. Україна – це держава, яка може стати прикладом для багатьох, як комфортно можуть проживати разом представники різних етнічних груп » - зазначив пан Тагієв. Усього на Закарпатті проживають представники понад 30 національностей.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також