В Ужгороді напіврозвалену котельню віддали під житло переселенцям. Активісти проти (ВІДЕО)

2
21

Міськрада дала колишнім мешканцям Сходу два роки, аби перетворити непрохідні хащі в житловий будинок для 78 сімей.

Колишню котельню, яка сьогодні має напіврозвалені стіни, Ужгородська міська рада віддала у користування переселенцям. Тут вони самотужки мають облаштувати все, щоб перетворити пусті стіни у житлове приміщення для майже восьми десятків родин.

Але місцеві активісти проти такої щедрості мерії, адже, на їх думку, дала геть забула за учасників АТО.

Деталі – у сюжеті.

Коментарі

ДН
до нижньої марги

ти уже написав,марго ПТУшна.."напишИте" ? чи все таки "напишЕте"? бОран

НО
Незалежноє образованіє

Нижні ПТУшники,"великограмотні",хотів бым відіти, як єден абзац з п'ятьох речень напишите? Незалежноє образованіє зробило з вас тупаку! Так, што ліпше заткайтеся!

ДЧ
до чудуючихся грамотністю

а шо ви хотіли,у них таджик тексти набирає по 5 грн за 1000 знаків...ну чи випускник МДУ.шо одне й те ж..

МД
Мукачівець до 234

Не дивуйтеся, для Мукачево.нет то норма! Вже звикли до критики, навіть не беруться виправляти кричущі помилки.

2
234

Дала геть забула? Хто такк дала? Криворукий вийшов з отпуска?

5
55

пасивісти -активісти,копайте собі схрони...зміну влади ви чорти не пережиєте..каждому буде по заслугам,за то шосьте падли наскакали на своїх муданах

ДА
До активiстiв

Україна уже ся доста на вас активiстiв напозерала, iз самого початку i до тепер. пушку у руки i в АТО, доста уже було скаканьом ся занимати...цигани i тотi "Червону руту" грають. А ви ся до теперь в партiйних бавите

3
3258

най дають, і так даякий ху* моржовий за бесцінь прихватить та буде продавати 100 років по 500 $ за метр, лиш канєшно мають раз АТОшників забезпечити, хто потребує, а не мусорам шо на блоклопосту постояв за 100 км від рузкого міра, а потом у садіки п"яним залітає і в груди ся б"є який він захисник!!!

СУ
Слава Україні?

"Активісти",переселенці,война,жеброта... Америка "попрацювала" на славу. Слава Україні, майдауни горницьоголові?

ДB
до Brank

Дiйсно, за які такі заслуги??? Ти би лiпше у АТО пушов, а ти на заробiтках 5-й рiк)))) Ти за сiмю думаш, а они мавуть слухати 1+1 з рана до ночi, воювати за порошенка i ко i т.д.....каждий лем за свої гатi думать, а то шо у люди нич ся ни лишило, то никого не iнтересує. Лишайтеся людьми!

ПЛ
по людськи шкода...

Но теперька переселенцi читайте коменти, та кумекайте: 1) Україна єдина?...сумнiваюся... Питання - земля ваша то частина України ? у голову усiм вбили ош ай!!! а вас на *ер никому не треба.... Дале гойкайте слава Українi i доказуйте, шо туй бандер нема.... Без сарказма писати не мош....Думайте шо пишете! Бо i менi ся видить, шо бандера у нас є...а вать просто галицькi клоуни гадять у коментах, указувучи ош сесе мненiє бiльшостi закарпатцiв??? думаву, шо послiдньоє скорше всьго

Ч
читач

майкл ,ти якиїсь міхаїл-притрушений. ті самі актівісти рєфєрєндуми робили.не було б рєфєрєндумів та і люди не утікали б. треба закон хочеш гойкати з плакатом - за чертов города, і не мішати людям жити спокійно. нигде у світі ниє такої професії як активіст лем туй. прийде активіст-песивіст тай гроші просить авать проблему ти найде. ідейних ниє. каждий має інтерес.

M
Mk

От так завжди ці переселенці думають що їм завжди хтось щось винен, що за них хтось щось має робити, що їм все має дати держава... Все життя пашеш, щоб щось заробити їдеш на заробітки, та й ще в АТО тебе можуть мобілізувати...

М
Мукачівець

Донбас хотів "РАСЄЮ МАТУШКУ", будьласка чого у Росію не їдуть??

B
Brank

За які такі заслуги переселенцям шось давати.Я пятий рік за границьов роблю обим моя сім'я шось мала,а їм подавай житло.Ага дораз...Молодці активісти так тримати.

МД
майкл джексон

я згадую 2014 рік...мобілізацію, коли переселенці чоловіки разом із сімями ховалися по готелях і знімали з своїх машин номери...а хлопців привозили додому на Закарпаття у гробах. А ти Майкл кажеш шо у нас хата з краю???

М
Майкл

Всякие суки типа "АКТИВИСТЫ" делят страну на куски, вы твари даже не задумываетесь о том что вас также власть войной АТО наградит и дома разбомбит! Твари типично бандеровское дерьмо, моя хата с краю. Не зарекайтесь глупцы, при теперешней власти и к вашему дому снаряд прелетит!

М
Мукачівець

А чому б і не повоювали за свою землю, на яку самі і накликали біду?

Ч
читач

Чого на звільнені території не ідуть жити? У Словянськ наприклад???

М
ммм

Підтримую активістів. Накликали на донбас"Рускій мір", а жити чомусь приїхалина Закарпаття.

Ч
читач

а що то за племя такоє *активісти*? всьо знають ,всьо рішають,усім указують як жити треба. Они взагалі на роботу ходять? чи они на зарплаті *пасивістів*політиків? коньтю собі зробить і уже *активіст* хотя з виду точно пасивіст.

Читайте також