В Ужгороді наркомана застукали на гарячому

11
0

Нещодавно працівники міліції ЛВ на ст. Ужгород на ділянці «Ужгород-Доманінци», поблизу під'їзних шляхів № 10, 11, 12 затримали наркомана.

Чоловік в адміністративній будівлі недіючої Турстоянкі станції Ужгород намагався ввести собі ін'єкцію шприцом з невстановленим речовиною всередині. Побачивши дії громадянина, співробітники транспортної міліції запропонували йому зібрати всі свої речі і пройти з ними в ЛВ на ст.Ужгород для з'ясування всіх обставин справи.

Як повідомила кореспонденту UA-Reporter.com помічник начальника по зв'язках з громадськістю та ЗМІ ЛВ на ст. Ужгород УМВСУ на Львівській залізниці капітан міліції Людмила Фальчук, любителем шприців та голок виявився уродженець Російської Федерації 1962 р. н. М., який зараз проживає без реєстрації в с.Баранінці (Ужгородський р-н).

Чоловік пояснив, що наркотичну речовину, яка хотів ввести, перш ніж був затриманий працівниками ЛВ на ст. Ужгород, він виготовив з препаратів, які мав при собі.

На сьогодні проти громадянина М. порушено кримінальну справу за незаконне виготовлення кустарним шляхом препарату (без мети збуту) з норефедріна (фенілпропаноламіну) вагою 0,18 грамів, що відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також