В Ужгороді назріває другий Майдан: завтра відбудеться всенародне віче

5
24

Про це щойно на мітингу біля Закарпатської ОДА заявив гром активіст Юрій Світлик.

"Ми хочемо перевиборів в Ужгороді. Завтра о 16.00 збираємось під будівлею ОДА на всенародне віче. Нас має бути не сотня-дві, а тисячі. От тоді в побачимо на чиїй стороні Москаль - народу чи бандитів",- заявив Світлик.

Громада підтримала його оплесками та заспівали гімн України.

Мukachevo.net

Коментарі

ІЄ
іщи єдно

Син звідать у віця у нас шось ізміницься після виборів?Думаю нич.А чому? Бо кіть на кучу гавна покласти пару вішенків, то гавно не стане тортиком.

ДМ
до майдаун

Поддержую ваш коментар у повному обсязі. Я за мадярів.Бо такоє ги туй,нигде не робиться!!! У нашів (ДЕРЖАВІ)нич не поміняться нигде.

М
Майдаунам

Як ня наiло сесе ваше майданованя! Сисi нагульковатi пыслякы, котрi бы за долар маттiрь продали, изясь скачут, варконят якi они патриоты, "активiсты", як ся журят за "громаду"! А зуправдi cут аморальнов деградованов людськов нибрязьов, котру бы треба iзкiтити обы не казничила генофонд. Бiда у сюй державi што она деградовала на тулько же ушитко стало гурi лабами. У другых державах убирают у власть камай трiбных, чесных, розумных котрi сут межи народом, а туй наспак май гуршу нехарь! Як така держава пак годна дале фунговати? Не годна, не буде тай не треба! Радуе лем эдно, же сесе сяк довго уже не буде! Тай кой необавкы прийдут ци мадяри, ци словакы они сих вушливцю (I тых котрi уграли типирiшнi уборы I тых што пруйграли, ушиткых) эдных позапирают у темницi а другых ище май гурше... заставлят жити тай робити чесно! Не знаву ци первым ци другым буде май бда. Бо сяке ги кой э годно быти лем в Украйинi, буш нiгде - обы сяка паскудота сяк свiтом колотила!

В
Виборець

Ци треба нам цього Свiтлика, най свiтить десь у криївцi за перевалом, там най проводить свої зборища, там йому будуть аплодувати скачучи, а нам забезпечте покой вiд цих дегенератiв. Вибори за нами, як можно нехтувати думков виборцiв, саме вони вказали де мiсто таким як Свiтлик, кому що ще треба доказувати.

Р
рата

сталіна на вас ,бо кіть дакому у гузиці за шкребиться нараз майдан,а ко вас уповноваживав від простих людей,ви е афирісти

5
55

Світлик із Бедевлі спустився, косить під ужгородця.Най ліпше розкаже як його жінка гребе взятки на кафедрі історії України і як вона потрапила туди з такими нульовими знаннями.І чому міліція не посадить цих так званих активістів, за масові безпорядки.Вибори пройшли чесно.Особисто мене і моїх друзів ніхто не купував, просто люди не захотіли голосувати за таке чмо як Світлик!!!!!!!

Ж
жекис

Я не розумію навіщо тоді по 500 грн, хай гниють тепер ужгородці найближчі пару років, щоб знали як за копійки продаватись, буде для них уроком

НП
ну позерай

Знову руками халопів панство стосунки з'ясовує... Держава і так в повній страці! ЗАДОВБАЛИ!!!

С
сем

ну и государство построили!!! Кстати, физиономии этих активистов постоянно незнакомые мне, откуда их навозят??? 1-2 знаю в лицо и все. Это радует, значит среди моих знакомых мало упоротых но встает другой вопрос - ОТКУДА ВСЕ ЭТИ УПЫРИ ПРИЕЗЖАЮТ???

В
вуйко

1. те или иные партии - это не то, что надо. КОНКРЕТНО, КАКИЕ ПАРТИИ ПРИШЛИ? 2. Какие претензии к Москалю? 3. Какие РЕАЛЬНЫЕ основания для отмены выборов? 4. Почему все эти основания не в суде, а на словах "тех или иных партий"? 5. Почему 100 дебилов считают вправе устраивать подобный цирк? 6. Почему их не повязала наша доблестная ПОЛИЦИЯ?

З
за

Такиеже активисты были против реконструкции площади народной. Это те кто в своей жизни ничего не создал, не построил, а привык получать бабки. Стадо баранов

Л
лоци

Кучка озлобленных продажных "активистов", которым заплатили, но они не отработали бабки, вполне возможно, что их требуют вернуть, а денег нет, все пропили ... Вот и пытаются оттянуть момент расчета, тянут время, МАЙДАУНЫ !!! Идите и займитесь делом, хватит устраивать беспорядки и разруху в нашем крае ! Всех уродов "на карандаш", вот и список купленных голосов, даже не надо инфу собирать, кто их подкупил, это итак всем известно

ВН
вася немеш

може досить вже кричати,народ будоражити були вибори там треба було кричати. Програли вибори, а тепер за гроші не можете відчитатися перед спонсорами. Люди не дурні, не бидло, всі вже зрозуміли що ці акції проплаченні

С
Сват

Молодці Ужгородці, не підтримали Завидівський клан злодіїв і бандитів.

С
Світлику

Соси хуй разом з балогами!

І
іван

а світлик від якої партії ішов на вибори, не від солідарності? тоді при чому тут балога? тоді це мало би бути вигідно москалеві. розіграють такий же спектакль як із мукачівськими подіями

В
Ваня

Уто лише кажуть вече, а будуть бандитськi розборки активних i програвших вибори. Не купуйтеся на маснi заклики, ви зробили свiй вибiр, аби не стати жертвов якого дауна.

В
вв

а нахуй ви не хочете піти?докі кучка підерасів буде рішати як і хто має жити?балогам фрас є,шо не їх кандидат переміг?гндони йобані,добавте градуса,вас пиздити уже начали,майдауни єбучі,куда сйобувати будете

Г
Гість

Од сих майданів нич путнього ниє. Кілько ще треба майдаунів.Кращеб контролювали діючу владу чим міняли майдаунів на даунів

Т
Тимоха

Свiтлик це манiпулятор, зрозумiвши що йому нiчого не свiтить розпочинає майданити. Якщо виборцi вiддали перевагу iншим, признай поразку йди на смiтник iсторiї. Пiдтримуючи таких Свiтликiв громадяни голосують за повну розруху у своїй домiвцi, вам мало ще? хочете бiльше? вiн рве попу не за вас, а за себе впершу чергу.

В
Вася

Точно прийду!!

V
vlad

MOLODCI YZGORODCI,CXAMENYLUC VCAS,GET BANDUTIV Z ZAKARPATJA.., PEREOBERIT GIDNOGO MERA-A NE ZYLJO-BUDLO.

Ю
Юра

Хоча б комусь не байдуже, за кого голосувати і що з твоїми голосами роблять. Молодь знов бере долю краю в свої руки, за винятком деяких мешканців гуртожиктів УжНУ які продали свій край за 500 грн. Хочеш танюцвати на могилі майданівців і солдат, їдь в Донецьк, в Ужгороді ригів і рекетирів не буде.

В
віталька

Хм, ну я прийду, гляну. Про всяк випадок пмм візьму-раптом "борець протів усех" молодих хлопців-ментів зажене, буде ними прикриватись.

Читайте також