В Ужгороді не до кінця прибрали вулиці (ФОТО)

1
0

В рамках проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» в квітні поточного року в області було проведено ряд суботників. Під час заходів у належний санітарний стан приводили прибудинкові території, очищали зелені зони скверів і парків, садили дерева тощо.

У населених пунктах області стало вочевидь чистіше: на сьогоднішній день приведені у належний санітарний стан практично усі прибудинкові території, очищені зелені зони скверів і парків,  посаджені дерева, відновлюються зелені насадження газонів. 

Однак, в ході вибіркових рейдів-перевірок, проведених спеціалістами Держжитлокомунінспекції у Закарпатській області, встановлено факти  неналежного утримання об’єктів благоустрою:

неприбране будівельне сміття на вул. Срібній у в Ужгороді 

неприбрані стихійні сміттєзвалища по вул. Шевченка та Я. Гуса в Ужгороді;

неприбрані стихійні сміттєзвалища на території Чопа по вул. Латорицькій. 

В ході візуального огляду, проведеного в Ужгороді та Чопі, також встановлено факти розташування контейнерів на ґрунтовому покритті з порушенням вимог чинних санітарних норм. За результатами перевірок, проведених Державною житлово-комунальною інспекцією у Закарпатській області, направлено листи на адреси відповідних органів місцевого самоврядування стосовно приведення зазначених територій до належного стану.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також