В Ужгороді не вистачає прибиральників доріг, а ніхто, крім ромів, замітати вулиці за 1500 грн не хоче

14
5

Про це сьогодні на громадських слуханнях повідомив директор комунального підприємства КШЕП Іван Довбак.

За словами керівника КШЕПу, територію, яка закріплена за цим приватним підприємством (а це біля 40% вулиць міста), сьогодні прибирає 44 людини, а раніше таких працівників було майже 200. Відповідно, такої кількості осіб катастрофічно не вистачає для якісного прибирання міста.

Разом з тим, ніхто, крім ромів, працювати прибиральником в Ужгороді не хоче. Заробітна плата складає 1500 гривень, а режим роботи - з 6.00 до 8.30 години ранку та з 15.00 до 17.00 години після обіду. За нормативами, одна вулиця прибирається раз на три дні.

Mukachevo.net

Коментарі

ПО
Педро Олексійович

Негайно мобілізувати Москаля на прибирання вулиць!!!

М
Марфа

70 доларiв в день у сусiднiх! державах не платять. За 4.5 години в день роботи, 1500грв за мiсяць, скоро середня зарплата по Українi. Што на скакали вто и маємо. Скачiть дале.

М
Маринка

Нич, скоро будуть мобiлiзовувати i на комунальнi роботи,фабрики,заводи,рошен,барву.I т.п.Нормальнi люди не будуть робити за 70$ в мiсять,з яких держава щей забере половину за ком.послуги.Краiна рабiв,щей на войну заберуть воювати за псевдо свободу.Чому у сусiднiх державах платять 70$ в день?

М
Марія

Вулиці м.Ужгорода не прибираются зовсім, ні разу не бачила, щоб ії підмітали та чистили біля бордюр, згадую коли ходила до школи цигани раненко прибирали вулиці і кожний ден іх поливали, а зараз всі жеки, Кшеп та зеленгосп працюют на свої кармани. Іще все місто біло в квітах, а зараз подивітся круг на пл.Дружби народів, висадили чагарники, страшно дивитися. Мер як сліпий нічого не бачит, біля будинків, організацій трава по коліна, а де маніципална поліція, сиділа на довідках.

J
John

Guys, all over the world machines are doing cleaning. Buy 1 machine which will replace 100 men. You don't have problems with hiring and it doesn't need a salary. Think about that...

Читайте також