В Ужгороді невідомі поламали лавиці, які власними силами встановили активісти (ФОТО)

9
7

В суботу, 14 березня в Ужгороді почалась серія суботників від членів ГО "Зроби КРОК вперед".

Молоді люди тоді прибрали парк позаду облдержадміністрації та змайстрували п’ять нових лавиць.

Однак, повернувшись на це ж місце рівно через тиждень для продовження прибирання, активісти побачили, що половина з лавиць повністю зламані.

«Після того, як ми встановили минулого тижня 5 лавиць, в суботу 3 з них були зламані. У нас є тільки підозри хто б це міг вчинити, але їх не варто висвічувати поки нема фактів», - каже лідер ГО "Зроби КРОК вперед" Олександр Вінце.

Загалом матеріальна шкода від зламаних лавиць складає 800 гривень, але учасники ГО обіцяють їх відремонтувати міцнішим і товстішим деревом.

«Звертаюсь до міської та обласної ради будь ласка встановіть відеокамери по місту і зливайте нам інформацію про вандалів», - пише Олександр Вінце.

Мукачево.net

Коментарі

Z
Zoltan

300 метров от управления внутренних дел, 100 метров от областного совета, 1000 метров от СБУ! Что можно ожидат в других, боилее глухих районах областного центра?!

Z
Zoltan

Вандалы!

В
ватнік

Користувач Читач повністю неадекватний, переводить все в політичну площину.

7
717

Хтось мучить кота, хтось знущається над слабшим однолітком, хтось ламає лавиці чи пам'ятники на кладовищі. Молодій людині легше самоствердитися через руйнування.

R
ri0

А ще на владу бикують, з себе хтось один почне, а десятеро на собі закінчать...

Ч
Читач2

Читач "не тупи", що не бачиш, що ніхто на дрова не забрав- поламані залишив, чи залишили.Зламати розуму не треба,а ось виготовити (навіть лавицю....)!

Ч
Читач

А шо? Ви це... звикайте, звикайте... З такими цінами на електроенергію, на газ... скоро взагалі лавиць не лишиться. Треба якось людям житло обігрівати...

Читайте також