В Ужгороді обговорять участь українських підприємців та науковців у програмах ЄС

4
0

У вівторок, 7 грудня, об 11.00 у конференц-залі готелю «Прага» відбудеться засідання Ужгородського прес-клубу, головною темою якого стане «Інноваційні можливості для малого та середнього бізнесу: співпраця дослідницьких організацій та підприємців».

Йтиметься також про дослідницькі програми ЄС (напрямки: продукти харчування, сільське господарство і рибальство; охорона здоров’я, нанотехнології, матеріали та нові виробничі технології), в яких беруть участь українські фахівці.

Із журналістами зустрінуться представники Міністерства освіти і науки України, Державного комітету України з питань науки, інновацій та інформатизації, Закарпатської обласної державної адміністрації проекту ЄС JSO-ЕRА, НІП України, Ужгородського національного університету, Центру транскордонною наукового співробітництва.

6-7 грудня 2010 року в Ужгороді відбудуться два семінари, метою яких є презентація нових можливостей, які відкриває перед інноваційними підприємствами малого та середнього бізнесу (МСП) Сьома рамкова програма Європейського Союзу (РП7) з розвитку наукових досліджень і технологій.

Шановні колеги! Просимо попередньо акредитуватися, щоб визначитися з кількістю місць у транспорті, який буде везти до готелю «Прага».

* * *

Засідання відбудеться у приміщенні готелю «Прага» за адресою: 
м.Ужгород, вул.Верховинська, 38
Початок об 11.00
Запрошуються представники усіх ЗМІ.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також