В Ужгороді обговорювали перспективи ромської молоді

15
0

Нещодавно в Ужгороді з ініціативи Центру культур національних меншин Закарпаття та відділу освіти та у справах національностей Ужгородської райдержадміністрації відбувся круглий стіл на тему «Формування позитивних мотиваційних чинників у ромської молоді до навчання, гігієни та збереженню здоров'я: реалії , досягнення, перспективи».

В обговоренні взяли участь голова Закарпатського обласного товариства ромів «Романі Чгіб» Борис Бучко, голова ОРО «Союз українок», керівник проекту Міжнародного фонду «Відродження» Олена Федорова, редактор Всеукраїнського тижневика газети «Романі Яг» Євгенія Навроцька, директор Центру культур національних меншин Закарпаття Марія Моца та інші.

З метою вдосконалення педагогічної роботи та посилення контролю за станом медичного забезпечення учасниками круглого столу прийняті рекомендації.

Участь у роботі круглого столу також взяла завідувач сектором у справах української діаспори відділу у справах національностей Закарпатської облдержадміністрації Любов Петришина.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також