В Ужгороді обписали ректорат УжНУ (ФОТО)

20
12

Цієї ночі невідомі обмалювали будівлю ректорату університету.

Зокрема написали «Ващук хабарник, студенти помстяться».

Об 11 годині надписи вже були замальовані.

Коментарі

2
223

До нуно ,а хіба має значення , що помилки , помилки , важливо 2 або 3 диплома , а там... ?

*
**

А Кошіцька - це там де кладбищанська гора ?? Типу там недалеко кпладбище, ну-ну -це добре!!З містичної точки зору - це так і має бути . Корупція на кпадбищанській горі - це богу так угодно. Ну-Ну.! Молодці 111

НД
нуно дипломо

То з МДУ написали, або з ЗакДУ, помилки-помилки)

Б
Бейло

Не суть хто такий Ващук,який його життєвий шлях чи ще щось. Суть в тому, що такі дії - хуліганство та спування державного майна.ВУЗ, а студенти поводяться як школярі початкових класів.Дуже сверблять руки, так пишіть йому дома на паркані, нехай фарбує за власний рахунок, а не за гроші з бюджету міста, бо дехто знову тисяч 5-10 виділить на реконструкцію стіни.А без сарказму, якщо писаки такі впевнені у своїй правоті, то будьте цивілізованими, пишіть ручкою на папері у міськвідділі міліції про таке.

ЩС
що сталось з УжНУ

як співається "кому тут тюрма, кому dolce vita"... цю новину мені у FB скинув друг. я в УжНУ навчався і хоч зараз далеко, але дуже сумно все це чиати! останні роки про УжНУ якщо пишуть/чути, то лиш про вкиладачів-хабарників, про мітинги, нечесні вибори, суди, спорт і ніколи про наукові здобутки, міжнародні успіхи, нові теореми чи експерименти, про успіхи студентів? чи дійсно УжНУ став таким сміттям, що люди з вітчаю пишуть вже на стінах? я розумію тих, хто ображається на напис, вони з цієї контори або такі, як і ця контора чи просто боягузи (для таких, як ліки, раджу послухати пісню "Сестра" гурту "Мері"), але я не розумію тих, хто дозволяє розвалювати свій вуз як прийшлим хабарникам, так і доморощеним. коли я навчався, то покійний ректор Сливка всіма силами намагався утримати УжНУ від політики, інші ректори продали вуз партіям. Вузи мають бути поза політикою, їх ціль - істина, яку політики завжди бояться. сподіваюсь, що є ще розумна молодь, як все це змінить, більше нема кому!

Я
Ярина

Знаєте, звичайно , на парканах писати - це не правильно, але ж як очі відкрити тим, хто вірить у всі несинітниці, які говоряться п. Ващуком та начебто спрямовані на покращення освітнього та наукового рівня освіти? А взагалі, написано, класно, молодці! А тепер, п. Ващук до Вас- це тільки квіточки, ягідки будуть трішки пізніше.(До читачів:"Візміть на замітку-це вперше в історії вуза УЖНу, але повірьте мені- це знаково і нехай думає п. Ващук , що він творить і до чого це призведе, це йому не його "БУРСА" і ВІН іще пожалкує, що взагалі сбди сунувся!!!!!!)

ХТ
Хто такий Ващук

до "Офіс Цинський" в такі казки ти можеш вірити сам і переконувати таких же дурнів, як ти! а хтось знає, як Федя став "ректором, проффесором Ващуком", бо тихенько за ним та його бізнесом слідкує. Ващук - колишній партчинуша, що після розпаду СРСР створив собі маріонетковий вуз, де позбирав колишніх комуняк-невдах і людей без освіти з купленими дипломами і почав штампувати дипломи. Навіть свою дисертацію сам не написав. Потім із Ратушняком ділив і продавав землі, гаражі, будинки. Продавав свої закдушні дипломи ментам, бюрократам і навіть за кордон, поки там його не викрили. Поміняв всі можливі провладні партії, підкуповував облосвіту, Міносвіти аби отримати акредитацію. і т.д. і т.д. то ти хочеш, щоб всі так жили і творили свій добробут? чому Гейтсу ніхто не заздрить і не пише таке на заборі?

Й
Йончі

Написали правду. Але бачете люди так вже в нас звикли до хабарів, що називають таких людей успішними. а боротьбу з хабарництвом - агресією... На жаль, це вже стало нормою в Україні...

Ч
Читач

то неандертальці, а не студенти

T
text

йопт ну це помста серйозна - розмалювати паркан. хабарник, не хабарник, а руки би сам за таку байду поламав, якби побачив художника.

ОЦ
Офіс Цинський

У 90-х роках Ващук був просто "Хфедя", возив цігаретлі як і всі закарпатці.Чоловік вижив при всіх владах, заробив много грошей, купив дома і квартири і не тільки своїй сімї.Теперь жиє біля Погорелова і компанії там, на вул. Кошіцькій.Успішні люди завжди викликають агресію з боку невдах.Випустіть пар з гузиці і розслабтеся ))).

Ш
шоні

А шо? Чисту правду написали

Читайте також