В Ужгороді оголошено операцію перехоплення: шукають водія, який збив пішохода (ФОТО)

17
6

ДТП сталася на вулиці Грушевського близько 19:00.

За словами очевидців, авто збило пішохода напроти фірмового магазину "Тиса" і зникло з місця пригоди. Постраждалого чоловіка забрала швидка, місце ДТП обмежили працівники ДАІ, тут працюють експерти. Крім того, у місці оголошена операція "Перехоплення" - шукають водія-втікача.

Варто зауважити, що ДТП сталася на пішохідному переході, але власне позначки пішохідного переходу на дорозі нема, виключно знаки, один з яких взагалі затулений деревом.

Мукачево.Net

Коментарі

ЗГ
з Грушевського

На цьому переході вночі переходять дорогу смертники! Я розумію що там все був перехід, та й є, але діло в тому що там темнося, плюс зебри нема, плюс знак закритий деревом, його не побачиш з двох метрів, а ще й до того ж дві полоси в одному напрямку! Якщо уже припекло переходити на такому переході, як писали знизу світіть фонаріком або мобілкою в сторону машини!

Б
Баня

Бля, я живу за 42 км і теж узнав про це через інет

В
Ваня

Бля, я тут живу за 5 метрів і узнав про це через інет))

J
JA

Шукайте октавію на словацьких номерах темного кольору!!! Мій знайомий все бачив просто не зовсім дружить з міліцією і лишній раз попадатися їм на очі немає бажання. Шкода людину! А пса треба наказати!

R
rem

Як шофер сам знаю - в темноті пішохода не видно. Тому коли сам перехожу зембру - обовязково підсвічую на обидві сторони фонариком або мобілкою. Чому пішоходи не використовують вночіхоча б свої мобілки - незрозуміло. Хоча це не виправдовує втечу шофера.

У
Ужгородець.

Людину шкода,а де освітлення вулиці,задовбали,ЗАСРАЛИ місто повністю,ціле місто знаходиться в повній темноті,точніше в СРАЦІ !!!

Читайте також