В Ужгороді охоронець напідпитку ліг під авто ДАІ (ВІДЕО)

5
2

У неділю, 1 серпня, в місті Ужгород на ул.Лавріщева серед білого дня можна було не тільки спостерігати, але й стати учасником комічної історії алкогольних витівок працівника приватної охоронної фірми "Гранд".

Все почалося із дзвінків до міліції не на жарт стурбованих мешканців на вул. Лаврищева, які повідомили про напідпитку хлопця у формі охоронця приватної фірми "Гранд", який за кермом власного автомобіля виробляв такі карколомні "па" на дорозі, могли призвести до трагічних наслідків.

У той недільний день на вулиці було чимало перехожих, особливо дітей на велосипедах. Страшно навіть уявити, що сталося б, якби автомобіль з п'яним водієм наїхав на когось із хлопчаків на велосипедах.

Реакцією на дзвінки став виїзд до мікрорайону близько колишньої танкової частини патрульного автомобіля ДАІ.

Проте фінал "розборок" ДАІшників з "важким" від випитого спиртного водієм-охоронцем став несподіванкою і для правоохоронців, так і його випадкових свідків.

П'яний молодик, не дійшовши, на його думку, "порозуміння" з дорожнім патрулем, ліг на шляху автомобіля ДАІ, заблокувавши таким чином йому виїзд з двору багатоквартирного житлового будинку.

Довелося все-таки працівникам ДАІ вийти з автомобіля і забрати порушника із собою

 

Коментарі

Д
Дмитрий

Набирают всякую пьянь с улицы в эти частные охранные фирмы, а потом рекламируют свои услуги. Кому нужна такая охрана, одеты во что попало, часто форменная рубашка к гражданским брюкам или джинсам, небритые, не всегда трезвые, "морда красная" :) Перефразируя, уберите от нас такую охрану, а с ворами мы и сами справимся :) Вот очередной случай. Любой нормальный военный или милиционер перед тем как пить - форму снимет, чтоб не позориться.

С
Стас

Репортер до цього матеріалу не має жодного стосунку. Не підтримуйте крадіїв. Це - матеріал сайту КарпатНьюз

Читайте також