В Ужгороді парочка серед білого дня пограбувала перехожого (ФОТО)

9
7

Зухвалу крадіжку зловмисники скоїли 20 липня, близько 16-ої години, на проспекті Свободи.

В пресслужбі патрульної поліції Закарпаття розповідають, що зловмисники підбігли до 47-річного чоловіка, вирвали із рук пакет із документами та втекли.

Чоловік викликав патрульних, які невдовзі за описом виявили ймовірно причетних до грабежу. Ними виявились 37-річні чоловік та жінка.

Правоохоронці з'ясували, що 37-річний грабіжник, житель Ужгородського району, лише нещодавно вийшов з місць позбавлення волі, де відбував покарання за умисне вбивство. Саме в чоловіка поліцейські вилучили речові докази, серед яких мобільний телефон та документи, які буде повернуто потерпілому.

Наразі зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За фактом грабежу, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі відкрили провадження ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України.

За скоєне раніше судимому грабіжнику загрожує до десяти років позбавлення волі.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
Наразі

Все-таки патрульна поліція на місці . Це радує.

Й
Йончі

Копчоні бузеранти... у крематорій паскудоту..

Б
Бачі

А мош сих людей якось у Румунію спакувати чи шо), що за неподобство- де ті люди зайняті? чим ся займають? Хто їх кормить? Може, якщо ми вже все квадрокоптерами міряєте, та порахуємо у скільки кратерів на місяць нам обходиться утримання сьої діаспори). Но кіть то чийсь електорат то мовчу) бо удалять, як і всі коментарі, які не подобаються шанувальникам мукачівського кумівства.

М
Марія

Роми

ДН
До нижнього

Там написано жителі ужгородського района значить з села. В Ужгороді одні аристократи живуть так шо не нада тута

В
варь

Циганіуси

СС
синя собака

типчні жителі Ужгорода

Читайте також