В Ужгороді патрульні ганялися за п'яним прокурором (ФОТО)

4
10

Поліція зупинила авто Volkswagen Passat за рух без ввімкнених фар.

Правоохоронці помітили ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти огляд на наявність алкоголю в крові.

Але чоловік повівся неочікувано: щойно полісмени заговорили про проведення тесту, 50-річний водій натиснув на газ та кинувся навтьоки. Патрульні, звісно, наздогнали та заблокували автівку.

На водія склали відповідні адіміністративні документи за порушення ПДР, відмову від огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння та невиконання вимог про зупинку.

Цікаво те, що під час спілкування з патрульними водій пред’явив посвідчення працівника прокуратури. 

Згодом прокуратура Закарпатської області повідомила, що цей прокурор не є працівником обласної прокуратури, а чиїсь іншої, або ГПУ.

Коментарі

В
Василь

Хай спробують зупинити Генадія Москаля!!! Він тверезий не їздить. А проблема у тому, що поліція це частина системи, яка таке гівно як він не чіпають - воняти буде!!!!

В
вобля

Уже вчора сі дібілоїди у Харкові убили 3-х людей.Так ся пилували на визов.без фар.сирени і з виключенов мигалков!!!Пора з сими копчиками порядок наводити

К
Квас

Не сказано, який час доби, якщо вже сутінки, а машина без світла, думаю можна зупиняти хоч би й попередити, в нас часто забувають увімкнути світло як виїжджають із супермаркетів або заправок. В сутінках ще ніби день, але вже погано видно, машину без світла, особливо темну, можуть наприклад не помітити на головній і виїхати з другорядної і т.д. Увечереі водії вже більше орієнтуються на світло фар, а не на обриси машини.

R
Romari0

З ГПУ? Мля, на підвищення? Гнилі люди, коли вже плісінь серед гнилі заведеться, вона хоч медикаментозно більш корисна.

Р
робот

подставили я думаю.якби і фари включені були скзали б що у желеті треба їздити світловідбиваючім.незагорами справи по цим поліцаям будуть.

В
Вася

З увімкненими фрами з 1жовтня по 1 травня...а вже липень!

І
інтересно

за Луценка яку би премію получили чи пошапці хоча там кожний день по 2 промилі а я забув він незакермом а нароботі можна

1
123

Це ще що таке--за рух без ввімкнених фар ?????

R
ri0

Безцінний матеріал

Ю
Ющенко

Фото))) мукачево нет ..ви красавчики...фіглярі най ся неприказує.

Читайте також