В Ужгороді пацієнт онкодиспансеру випав з 4 поверху (ВІДЕО)

11
5

73-річний пацієнт випав з вікна ужгородського онкодиспансеру 28 червня, близько 7:40 ранку.

Чоловік з села Волосянка, Великоберезнянського району перебував тут на лікуванні. Медпрацівники надали йому допомогу. У якому стані він зараз, не коментують.

Усі обставини з'ясовують правоохоронці.

— Відомо, що чоловік ще перебуває у лікарні, працівники поліції спілкуються з медперсоналом, з'ясовують всі обставини та можливі причини цього випадку. Також спілкуються з можливими очевидцями цього випадку. Після збору всієї інформації буде наданоправову кваліфікацію цієї події - розповіла журналістам телеканалу Sirius Лідія Подолей, спеціаліст відділу комунікації ГУ Нацполіції у Закарпатській області.


Коментарі

Н
Нет

28 червня????

Z
Zoltan

Двое моих близких перебывали в онкодиспансере на днях. Как сказать: помажешь, корето едет, не помазгешь, даже то не сприсят, как самочувсвите... Долечиться, или дожить свои последние месяцы в нормаальных условиях, оба поехали в Венгрию...

Ш
Шахназаров

посмеялся

С
Спостерігач

Не відають що творять ті лікарі. Ніякого співстраждання. Думають, що вічно можна буде назначати непосильні суми. Слідкую за вами десятиріччями. Ті, що назначали (цінили себе), зараз конають від хворіб, на які їм не вистачає грошей.

М
Мешканець

Не надавали хворому допомоги, та хотів собі допомогти сам.

Читайте також