В Ужгороді пес бере участь в усіх суспільних акціях та отримав титул "Душа міста" (ФОТО, ВІДЕО)

10
12

В Ужгороді з’явився безпритульний собака, який не пропускає практично жодної суспільної акції. Зокрема його можна побачити на концертах, виставках, імпрезах.

Пес вже неодноразово "засвітився" навіть на сцені, де виступали танцюристи та співаки. Із задоволенням супроводжує піші- та велоекскурсії. А 24 серпня навіть взяв участь у військовому параді з нагоди Незалежності України.

За останній час чотирилапий став буквально місцевим позитивним героєм, а його милим витівкам вже присвячують спеціальні розділи у соціальних мережах. І одноголосно отримав ім'я-прізвисько "Душа міста". Бо тягнеться до людей і навіть охороняє від непроханих гостей.

Отже, шановні люди, не ображайте його - а краще нагодуйте. За це вам однозначно - як кажуть, "плюс до карми".

Коментарі

З
Знайка

Блоховоза необходимо срочно ликвидировать. Позорище для всего города.

ИП
Инга Пащенко

Для ликвидации бродячих собак используют 10 таблеток изониазида (противотуберкулёзное) + 1 таблетка метоклопромида (противорвотное). Таблетки растереть в порошок и смешать с небольшим кусочком фарша. Одна такая вкусняшка на одну собаку. Не разбрасывать! Кормить из рук в пасть! С хозяйскими по закону! http://vredy.to/index.php?act=idx

J
Jonni

РО прав он очень умный. Но "театрал" сводная собака у него дом - это город Ужгород (он пожил у знакомой во дворе собственного дома и ушел сам),недавно сидели на террасе одного заведения так он подошел к нам и сидел рядом, а когда проходил выпивший мужик мимо и попросил у нас закурить так "театрал" бросился на него с лаем.Собака хорошая и можно сказать достопримечательность города.

Д
Дима

оч клевый пес)) мы его постоянно подкармливаем он добрый и правда не любит цыган и милиционеров, лично видел как на одних и на других он гавкает)))

R
RO

MY Z DRUZJAMY JOGO NAZYVAJEMO TEATRAL...OSKILKY VIN ZAVZHDY ZHYVE NA TEATRALNIJ...ALE VIN I SHCHE I TEATRALNO GRAJE...VIN VULYCHNYJ PES,JAKYH SOTNI V UZHI..,ALE VIN OSBLYVYJ,CHESTNO...JIST NE VSE,DAJETSJA POGLADYTY NE VSIM,NAPADAJE NA MENTIV-CYGANCHUKIV,KOMANDY LAPY-SYDITY-LEZHATY ZNAJE...NAROD,REALNO....HTO ZI SVOJIM BUDYNKOM-ZABERIT...

И
Игорь

Його зваты Тайлор

О
Оексій

Він ще від циган захищає

Р
Руслан

Прикольно

М
Міша

Той пес навірно фотографа.

З
золі

хах красавец

Л
Леха

Заберите его кто то...

*
***

який класний бродяжка)

Читайте також