В Ужгороді п’яний водій травмував дівчину

5
0

й пошкодив чотири іномарки

На Закарпатті водій в стані алкогольного сп’яніння на чужому автомобілі травмував дівчину й пошкодив одразу чотири іномарки. Інцидент стався о 18.00 в центрі міста Ужгород. Про це ZAXID.NET повідомили у обласному управлінні МВС.



Водій протаранив кілька припаркованих автомашин і зніс огорожу. Проте на цьому він не зупинився по дорозі збив молоду дівчину. Далі влетів у двір будинку, де його й затримали. Керував іномаркою добряче п’яненький юнак. Кажуть, доки приїхала міліція, обурені люди, свідки аварії, витягнули його з машини і провчили по-своєму.



Як з’ясувалося, водій іномарки - 19-річний житель міста Хуст Закарпатської області Роман. В Ужгороді юнак працює вантажником у свого швагра-м’ясника ринку. Того дня родич проходив певні процедури у лікарні, свою машину - пікап “Фольксваген-Кадді” залишив на Романа.



Травмована дівчина нині перебуває в лікарні. Окрім струсу головного мозку та черепно-мозкової травми, у неї виявили ще й переломи тазу та передпліччя. Лікування, скоріш за все, буде тривалим. А горе-водія затримали, його очікує кримінальна відповідальність. Не кажучи вже про гроші, які власнику “Фольксвагена” та самому винуватцю аварії доведеться викласти за ремонт побитих чотирьох іномарок - “Ніссана”, “Тойоти”, “Пежо” та “Дейво-Ланоса”.



За словами начальника відділу адмінпрактики УДАІ ГУМВС України в Закарпатській області майора міліції Олексія Співака, з початку року міліція затримала в області 1964 водіїв, які перебували за кермом у нетверезому стані.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також