В Ужгороді під колеса Chevrolet потрапив молодий чоловік на електросамокаті (ФОТО)

60
10

Аварія сталась на вулиці Легоцького в Ужгороді.

Як зазначають у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, на місце прибули слідчі, які попередньо з'ясували, що під час проїзду перехрестя з круговим рухом 28-річний житель Ужгородщини на Chevrolet, зіткнувся із електросамокатом, який рухався по головній дорозі.

Внаслідок цього 22-річний водій двоколісного транспорту втратив рівновагу та впав на проїзну частину дороги. Хлопець отримав тілесні ушкодження та з місця події був госпіталізований до лікарні.

Водія автомобіля освідчили, він був тверезим.

Обидва транспортні засоби вилучено та поміщено на арештмайданчик поліції.

Відкрито провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілому тілесні ушкодження.

У ході слідства буде проведено ряд необхідних експертних досліджень, які допоможуть встановити всі об’єктивні обставини аварії. Розслідування триває.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
но

експертизу проведуть.... на днях їду, і вижу ззаді мене поліцаї при в'їзді на круг включають лівий поворотник (а по кругу то треба направо, а не наліво, чи як), а з круга нич - шурує-з'їзжає де му парує, догадайся. І кого тот воділа навчить? Чи він буде експерт, і буде розказувати, шо на круг треба лівий, а на з'їзд нич?

Б
Бачі

Не лем у самокатах проблема( хоча то тоже). НОЛЬ у нас культури водіння- учора купило машину- ниська уже буде сидіти і всім розказувати шо не так велосипедисти роблять, шо не так пішоходи роблять). Дороги будували люди для людей- чи ти на машині чи на велосипеді ти одинакової важності персонаж. От була б у нас поліція з палицями як у китаї- витягнули з машини палицьов по макітрі зарядили і наступного разу менше буде шугати людей, бо европейські шмотки навчилися купувати у секонлах, а культура залишилася печерна.

D
driver

ну під'їжаю я до кругової розв'язки і туйки передо мнов самокатчик їде по кругу, я роблю вигляд ош я го не вижу і газую, пак рєзко перед ним на гальма (иншак го зоб'ю).... знаю точно шо він напішав у гаті і бувше не полізе на круг....

8
8

Чи був на самокатникові світловідбиваючий жилет?

А
Арукюнян

Так му й треба, гуйтелепови свмокатному

Д
Дідуньо

Якщо вже виїхав самокатом на дорогу треба знати шо машину яка їде по круговій розвязці маєш пропустити

К
Коментар

Лиш 2% жителів України використовують велосипед як основний засіб перевування. Але якщо послухати водіїв авто, то всі ці люди неадекватні. А що ви думаєте про водіїв авто?

Й
Йончі

До Йок. Ага,по тротуарам...иппен так,як біціглішти ковдуші їздять..гута би їх побила..А пак збавають дітий,мам з колясками...і старих людий.... Матері у п...ду най їздять ублюдки...

Й
Йок

За дибіла на самокаті лиш проблеми получив на рівному місці. Якого чорта тот самокат посеред круга забув? Най по тротуарам їздят і на пішоходних переходах переходять

О
олександр

Це кошмар ,а не самокати. Їдуть будь-де ,ніяких правил не дотримуються.Вже кілька раз ледве уник зіткненя.

Читайте також