В Ужгороді підіб'ють підсумок діяльності Громадської ради

13
0

У вівторок, 21 лютого, о 15.30 у прес-центрі «Закарпатської Правди» відбудеться прес-конференція на тему: «Рік діяльності Громадської ради при Закарпатській облдержадміністрації».

 

Запрошені:

Харута Федір Григорович– голова Громадської ради при Закарпатській ОДА;

Лукша Олег Васильович, Афтанас Ярослав Дмитрович, Ходанич Петро Михайлович та Лазар Йосип Йосипович – заступники голови Громадської ради.

Минув рік з часу заснування Громадської ради при Закарпатській ОДА, яка нараховує представників понад 90 неурядових громадських і благодійних організацій. Вона утворена відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 3.11.2010 року №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».

За рік Громадська рада при Закарпатській ОДА, на щастя, не справдила очікування скептиків і песимістів щодо перетворення її в структуру, яка покликана “підігрувати» владі. Не стала вона і об’єднанням  неконструктивного критиканства. Навпаки, Громадська рада при Закарпатській ОДА виробила свій шлях ефективної і активної та цілеспрямованої діяльності, яка зробила її однією з найбільш успішно діючих в Україні.

Про здобутки, окремі невдачі і прорахунки та плани на майбутнє йтиметься у прес-конференції голови Ради Харути Федора Григоровича та його заступників – Лукші Олега Васильовича, Афтанаса Ярослава Дмитровича, Ходанича Петра Михайловича та Лазара Йосипа Йосиповича. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також