В Ужгороді підпалили видавництво "Закарпаття", яке очолює син Варцаби

13
14

Як повідомив Мукачево.net читач, вчора ввечері, невідомі закидали коктейлями молотова видавництво ДП "Закарпаття", яке знаходиться на вулиці Гагаріна.

Як відомо, директором видавництва ДП "Закарпаття" є син начальника УМВС у Закарпатській області Василя Варцаби.

Подія зареєстрована в ЄРДР, обставини встановлюються. Виїзд групи був зафіксований о 22.16

Коментарі

Z
Zoltan

Я понимаю, Варцаба сын мента, я понимаю, зарплату дает маленькую, я понимаю, разбазарил имущество... Я одно не понимаю: с каких пор все это может стать поводом для того, чтобы закидывать издательство коктелями Молотова?! С такими "аргументами" можно хоть куда забрасывать гранаты: в любой магазин, бо цены великие, в банки, проценты огромные, больницы, врачи ужасно много берут за лечение. Список можно продолжать до вечера!

А
А.

Вы правы Оля. Какая у нас зарплата у полиграфичстов, так мы бедно не жили ни при одном из руководителей, а время было намного сложненее чем по руководством этого "Сынка" у которого девиз "Здесь главный ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ"

О
Оля

Цей керівник знищив усю поліграфічну базу такого великого підприємства!Приниження, звільнення людей, не людьські умови роботи в холоді та безгрошівї, ось його результати керування.

ДЮ
до Юра

Видавництво є акціонерним товариством. Від вчора пішли чутки, шо зі Львова приїхали мирні революціонери, бо на Закарпатті спокій, а повсюди пекло. Життя саме собою породжує тітушок, щоб захищати свої міста від варварів.

Z
Zoltan

Ну чтo господа, следующим шагом дома и квартиры будете разжигать?

Б
Бамбіно

всі газети, ну майже всі газети друкуються у Львові, чому, тому що...тут дорого!

Б
Бамбіно

всі газети...майже всі...друкуються у Льовові, чому, тому що тут дорого!

Ю
Юра

Галичани під шумок спалили конкурента видавництво і тепер всі газети будуть друкуватись у Львові. Радуєтеся, галичани вами рулить

ШО
Шахта оригинал

А когда в Мукачево Барву и Щодня палить будете?! Подъеду сниму на телефон :)

Ю
Юра

Шановна редакція! Видавництво є державним підприємством, а не власністю Варцаби, а син очолює його як директор. Скільки можна брехати на Варцабу який з вами по людськи, а ви зним по скотськи далі нагнітаете

А
ааа

надіюся найдуть

С
Слідуючим

Тільки Русин В.п. Порядна людина

А
ааа

но і нахрена такоє робити, з людьми по людськи а вони свиняться, вчора міліціонерів більше було чим людей на площі, якби Варцаба дав наказ - розігнали би за минуту!!!

В
ВИБОРЦІ

ЦІКАВО, ХТО ГОТУЄТЬСЯ БУТИ НАСТУПНИМ ГЕНЕРАЛОМ, ТЕПЕР ПОВИЛАЗЯТЬ ПОМАРАНЧЕВІ БУВШІ ПОРЯДОЧНІ !!!

Читайте також