В Ужгороді підтопило Гвардійську (ФОТО)

14
5

Вулиця добряче затоплена дощами.

Вулиця добряче затоплена дощами, що тривали протягом минулої доби. Людям доводиться взувати гумове взуття, аби пройти дорогою. 

Нагадаємо, внаслідок опадів у вигляді дощу, танення снігу і через забитість водостоків і дренажних систем на території Закарпатської області в низинних районах стічними водами частково підтоплено 55 дворів і 10 га сільськогосподарських угідь.

Найбільше постраждали жителі Ужгорода. Там підтоплено 2 домогосподарства (по вул. Гвардійська, Гранітна, Панькевича, Сільвая, Учительська), в Іршавському районі - 10 дворів і 10 га сільгоспугідь; в селі Кам'янське (по вул. Центральній), в Мукачівському районі - 3 домогосподарства; в селі Клиновець (по вул. Корятовича).

Коментарі

П
поЧитатель

та можете зайти на Ак. Корольова в Ужгороді та коло магазину Фламінго і коло школи з двома садіками такі фотки будуть що ці 3 просто отдихують... Коло Фламінго так стоки роблять що аж крім дороги ще й тротуар затопило не пройти не прроїхати...ай бо нич так оно і має бити!

В
вуйко

якщо автор адекватний - йому має бути стидно

Я
Я

хах) круто затопило,) подивіться в Мукачеві по вул Каменського біля пед-училища) напишете шо всьо Мукачево перетворюєься в Венецію і всьо таке

*
***

Боже,бідні наші кореспонденти.Щоб зробити такі катастрофічні знімки,аж у Ужгород треба було їхати.

В
Ветер

Да такое болото есть у нас почти на каждой улице.

Читайте також