В Ужгороді підтримали міліцейських ветеранів

13
0

У четвер, 27 січня в УМВС відбулося засідання ветеранської організації ОВС області, в якому взяли участь кілька десятків голів і делегатів ветеранських організацій міськрайорганів міліції.

З вітальним словом до присутніх в залі ветеранів і пенсіонерів звернувся перший заступник начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник. Василь Михайлович охарактеризував криміногенну ситуацію в краї, роботу міліції з розкриття злочинів, стан матеріально-технічного забезпечення міськрайорганів, зупинився на проблемних моментах в роботі ОВС краю, відповів на численні запитання делегатів конференції.

Нині на Закарпатті нараховується 3444 пенсіонерів і ветеранів ОВС. Це люди з багатим життєвим та міліцейським досвідом, які й нині залишаються в строю і завжди готові поділитися набутими за довгі роки служби знаннями з міліцейською молоддю. Тому так важливо, аби кожен ветеран і пенсіонер органів внутрішніх справ відчував підтримку та повагу до нього, наголосив полковник Буковчаник. Міліція не забуває про цих людей. Їм постійно й по мірі можливості надається матеріальна допомога від керівництва. Хворим виділяються путівки в санаторії для лікування та оздоровлення. Найближчим часом буде відремонтовано поліклініку УМВС, на поверхах встановлять ліфти, що полегшить пересування хворим пенсіонерам. 
 
 Полковник Буковчаник вручив нагороди та грошові премії групі ветеранів міліції. Зокрема, Почесним знаком Асоціації ветеранів МВС України було нагороджено В’ячеслава Логвіна. Медалі асоціації «За заслуги» отримали Юрій Ганько й Павло Курах. Наказом начальника УМВС грошовими преміями було нагороджено ряд голів ветеранських організацій краю. 
 
Зі звітом про пророблену торік роботу виступив голова Ради ветеранів УМВС Віктор Отовчиць. Делегатів також ознайомили із  законодавчими змінами стосовно пенсійного та медичного забезпечення пенсіонерів ОВС. На завершення зустрічі було створено спеціальну комісію з соціального захисту ветеранів і пенсіонерів міліції.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також