В Ужгороді планують відкрити польський візовий центр

9
0

Посольство Республіки Польща в Україну зараз проводить тендер на визначення фірми - посередника, яка буде займатися візовими питаннями. Про це на прес-конференції зазначив в.о. Генконсула РП у Львові Анджей Дрозд.

 

У Генконсульстві Республіки Польща у Львові вже чекають результатів цього тендеру. Як зазначив Анджей Дрозд, вони не мають на це впливу. «Але думаємо, що найближчим часом цей процес матиме результат», - сказав він. 
 
У таких візових центрах громадяни зможуть подавати документи на відкриття візи у Генконсульстві РП у Львові і не будуть змушені самостійно це робити. Центр бере на себе відповідальність у доставці документів і в максимально швидкі терміни виконання замовлення. За словами Анджея Дрозда, перший такий візовий центр вони планують відкрити в Харкові. Також, можливо, і у Львові. Якщо ці структури покажуть гарні результати, то тоді ще, можливо, в Чернівцях, Ужгороді. 
 
«Але цей центр - це не структура, яка видає візи. Обробка документів все одно проходить в Генконсульстві. Просто, щоб розвантажити Генконсульство РП у Львові і зменшити черги людей, візовий центр візьме на себе функції в оформленні та подачі документів.
 
Роль такого посередника - зробити це максимально професійно », - каже Анджей Дрозд. Разом з тим, людина буде вибір - подати документи самостійно або через посередників. Адже їхні послуги будуть платні. Однак, це цікава альтернатива для зайнятих людей, або для тих, хто проживає в інших містах.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також