В Ужгороді почалось "полювання" на таксистів -пересічників (ФОТО)

6
36

Перевірка триватиме місяць.

Сьогодні згідно спільного плану проведення загальнодержавних заходів з безпеки на транспорті на період з 20 вересня по 20 жовтня в Ужгороді проводиться спільна рейдова перевірка Управління Укртрансбезпеки та Патрульною поліцією таксистів, які надають послуги без оформлення документів.

Загальнодержавний план був підписаний заступником Міністра інфраструктури України Ю.Лавренюком, Головою Державної служби України з безпеки на транспорті М.Ноняком та заступником Голови Національної поліції України О.Фацевич.

— Як повідомляється, ними було перевірено 15 транспортних засобів, складено 6 протоколів про адміністративне правопорушення:

ч.1 ст.164 КУпАП. Провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб’єкта господарювання або без одержання ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності - 1 ч.4 ст.133-1 КУпАП

Здійснення перевезень на таксі, в яких не встановлено або не працює таксометр - 1 ст.133-2 КУпАП

Здійснення внутрішніх автомобільних перевезень вантажів на території України транспортними засобами, зареєстрованими в інших державах - 4, - йдеться у повідомленні.

Коментарі

М
мкчв

По Мукачеву таксисты как ездили так и ездят на всяких номерах. Тут шо, операция не распостраняется?

Р
робот

процес перевиховання останніх двох індивідумів затягнеться ще років на 40 , а там горбатого могила урівнять

Р
Руснак

До 9:45. Ты бумбулько зелена пуд носом. Ты якого чорта Балогу сюда приплюх? Прокладко іспользована, кіть тя Бог обділив розумом та заткайся обы льоди не віділи!

Р
Руснак

Роботови.Типічні майдаунські "умозаключенія". Коли їх припреш фактами, што вказувуть їх тупость, продажность, начинавуть:"Януковіч бог, золотый унітаз..."Роботе,скоро унітаз уже не треба боде за ненадобностю. Коли україна начинать мало ліпше жыти, як у началі 2000, як у 2010-2014рр. заокенські і європейські "друзі" б'ють в Набат. Як то європа лишіться рабсилы(помниш были періоды, што на зароботки вже не выгодно было іти), туды давай зробиме майданы,а українська продажна душа і тупизна, рознесе сама свою державу на паздіря! Айбо руснак не дурный і не продажный, почитай коменты, што льоди пишуть! Так, што неборе задарь ти гроші платять.

Р
робот

Для руснака янукович БОГ , сидівісь на коритови плотно платячи 86 гриваків податка у місяць , ти думав неборе ош усе так буде , завадь собі табличку перед унітазом на двирьох із надпісьов : УСЕ ТАК НЕ БУДЕ

Р
Руснак

Роботе тулько наплюхісь, што самісь заблудився. На майдані убіцялисьте рай земный, зомбануті брихачі. При Януковичу-Азарову-з/п еквівалент 500$. типирь то 12500грн ділиме на 22роб.дні маєме 568грн. в динь.А ты втераш про 200-300, хотя і тых ніє.У цівілізовануй державі треба не лем тых, што лопатув махавуть, а треба іщи й таких, што годни і руками і мозгами кивати.Пробудься, з тебе твоїма руками зробили раба.Державі, як інституції п..ец, псталася територія із дармовов рабсилув і просвіта невидко, а ты втераш:"Ліпше боде,ліпше стає". Кіть ти платять за писанину, то не маєш совісти перед людьми, кіть віруєш у то што пишеш, то не маєш розуму!

Р
робот

Руснаку ану уповіш ош без роботи сидиш бо нігдетти устроїтися , сидиш та ниєш , а за 200 грн у динь на лопату не підеш , бо там відітєлі робити треба , за 300 гривень у динь сварщика хрен найдеш , а ти кажеш про якісь міфічні методички , я за свої 40 років прожив всякі періоди і повірь типирь не само хужий період у моїв жизни коли на ено видавали по суботам олай і макарони і люди боли довольні і тому , так шо не гніви бога , а у власти да согласен чортів повно , 90% ґавнюків які крім своїх інтересів не бачать нічого , більше того скажу тобі шо ближайші 20-30 років нічого практично і не поміняєся , хоча і є позитивні зміни , з'явилися такі понятія як резонанс суспільна думка якої починають боятися чиновники і т.д. потихеньку все вирівняється не переживай

Р
Руснак

Роботе,зомбометодичка твоїх хазяїну на люди вже не действує.Задарь ти гроші платять!

Р
робот

Мукачівцю не ний , у нас повно роботи , 4 000 мало согласен , но бовало і хуже повірь , в очереді за хлібом не стоиш , та й поля пусті , у 90-х усі поголовно по фазендам после роботи торчали , тепер на польови хрен кого найдеш , у всіх желізна отмазка : проще купити

ДА
До амазонки

Порошенко один із засновників партії регіонів,шановна.Нами ті олігархи правлять,які і правили,точніше ті самі олігархи з нас роблять рабів.

М
Мукачівець

До робот І де повно роботи у Мукачеві за 4000 ? Писати лем оби писати ? Люди нехотят робити ? Люди нехотят боти рабами . А взяти логічно , за 4000 грн мож прожити ? Мож у однокомнатнів квартирі одній людині і на сух пайкові . Кого устраює най так і жиє . Лічно мене не устраює , я не раб . І хочу жити нормально як у цівілізованій страні . А нелігати спати і переживати шо завтра наша влада опять якісь закони прийме на податок на роскош . А роскош у нас трикімнатна квартира і девята десять річна.

П
Порошенко

Зараз не 90 час 90 вже пройшов )))раніше не було товару були гроші зараз наоборот)))ну да іван хлопець далекий )) просто його не воспитали батьки ...)

Р
Руснак

Робот зміни методичку. Де 4000грн. зарплата? Я вже не говорю, ош то нещасных 160$.Мы на правільному путьови!? Хібань на кладбіще. Типирь файно жыти або злодійови або дурному!

Р
робот

у 90-х біціглі боли не в каждому дворови , а тепер машин тілько шо на біціглях проїхати не мош , я не кажу шо то шо нам тепер реально важко то дуже добре , але хто б що не говорив ми на правильному путьови , потихи то всьо уладиться , суспільство починає трезвіти , різкі зміни подібні теперішнім легко датися не можуть , занадто багато гнилі , іван тому приклад

П
Порошенко

Просто ніхто вже не хоче просто проживати як ти!!!! люди хочуть кращього житя .....

Р
робот

чому з канади , якрас із самого Мункача і пишу , роботи в Мукачеві повно , з/п то вже друге питання , в залежності від кваліфікації , за 4000 грн. роботу мош найти при бажанні , грші звісно не великі , але всім скулящим скажу шо на них прожити мош , у 90-х боло намного важче , не те щоби намного , а в десятки разів ,, тай нич ужилисьме , просто всі привикли за часів Ющенка пошикувати , до доброго привикають скоро

Ю
Юрка

Який там гном вийшов,руки в брюки ,тіпічний пересічник)

П
Порошенко

Куча роботи?? де якої за 3 тис грн в кращому випадку)) що таке зараз 3 тис грн?))) я кожен місяць заправляю машину мін, на 2000 тис. грн)))) за 3 тис нереально прожити)))

В
ВасьВась

Іване,я таких як ти би спалював,або в газові камери! отброси ви общества! жий і дальше у свому гавні,тебе лем могила ісправить! фу ,ти хоть купи миєш?чи среш і ідеш їсти?

Р
Руснак

До ВасьВась. Неганьбишся писати такоє про наш наруд? Наш наруд не хоче робити? Тать ціло Європу оброблять і щи й пув Росії.Такого робртящого народу треба щи поглядати. Вирсь туту методичку, што постоянно зомбоє ош мы мало робиме.То пропаганда олігарху, які хочуть із нас зробити рабу! Домай даколи!

В
ВасьВась

До Івана! но видиш!ти свиня...шо поробиш! де среш там і їш! через таких як ти і всі проблеми! пуцлика тобі в рот а не Європу!

ДР
До робота

Што, купа роботы? У Мукачеві? Ты с Канады пишеш!

І
Іван

розсмішив Василь.. де хочу там і викидую, у машині тримати мусор не буду

В
ВасьВась

У нас люди робити не хочуть!всьо би на халяву! даже мусор за собов убрати не можуть! їде чмирь на словацьких номерах,откриває окно і фантікі вушмарять,бо для ідіота робили збоку на дверях карманчик для мусора і т.п! думає мерса купив,блатним став,а на хліб не має

РД
робот до ВВ

правду кажеш , іщи николи не чувім таку кількість реклами на радіо як зараз , вакансій море , в Мукачеві роботодавці єден перед другим змагаються у кого кращі умови праці , роботи валом

І
Ігорь

ви тугодуми! в якій країні Европи ви побачите таксистів на іноземних номерах?

В
вв

6 протоколів?! то за 5 минут?! в таксістів порядку ниякого ниє, а то шо таксують не від кращого життя на Джейбілі 500 вакансій!

П
Порошенко

Так всі думають!!!! чого українці мають їздити на тазіках... ладах део які від 2 тис доларів) наші закони це шось.....можливо ми просто переплачуемо за те що в нас ідеальні дороги...вони ще й паливо піднімуть в 2017 році .. я думаю вже всі читали цю новину... от тоді заживем))

Б
бачі

І я хочу тапер собі купити "словака". Ліпше словак чим наше цуря!!!!

П
Порошенко

держава не може забезпечити людей нормальною роботою... люди крутятся як можуть!!!!

П
Порошенко

Нехай таксують на яких хочуть номерах яка різниця?? якщо машина на словацьких номерах то не значить що запчастини або бензин для них дешевше вони ремонтуются і заправляются на тому ж місці де це роблять і українські машини... "конфіскував би він" це його власність з якого це дива хтось може її конфіскувати???

П
Порошенко

ти приду...рок хочеш сказати шо жигуль який гриміть як кастрюля повна вилок кращий за старий мерседес??? ти себе чуеш???а нащі таксисти на жигулях за 300 доларів і резину міняють і за ходовою дивляться???ті жигулі їздять доки не розваляться вони в аренді і ніхто їх ремонтувати не хоче!!!!

ДП
до порошенко

Ди шо дурак? люди йду таксувати не від кращого житя я розумію но куплять там будар за 1000 євро який розвалюється резину нефіга неміняють й це нонсес на іноземних номерах таксувати. За таке треба машини конфіскувати

П
Порошенко

що за херня?? хтось хоче сказати що краще буде їздити на убитому жигулі який не зрозуміло чи довезе тебе чи якесь колесо відірвется .. чи краще їздити на старенькому мерседесі 2000р. з клімою гарним салоном який не гримить...??? ну да то не мерседес то мусор на словацьких номерах))) що за ло....дають такі вказівки???)))

Р
робот

вообще не мішало би таксістів мало прорідити , а то і парканутися нігде , кругом таксісти

M
MZ

І в Мукачеві перевірте

Читайте також