В Ужгороді почали боротьбу із селфі (ВІДЕО)

5
2

Кажуть, вдались до цього не випадково. Бо чим більше селфі, тим більше люди забувають, що фотографія – це мистецтво.

Місце для боротьби вибрали відповідне – бібліотеку. Працюють – лише професійні фотографи. У якості антуражу використовують газети та книги. Охочих зробити антиселфі достатньо, пише "24 канал".

І навіть є найпопулярніші атрибути для фото. Це найбільша книга бібліотеки – десятикілограмовий Атлас Антарктики – довжиною у метр та завширшки в півметра. І найменша книжечка – півтора на два сантиметра.

Дуже багато людей роблять селфі – такий модний сучасний тренд фотографувати самого себе. А про сам принцип класичної фотографії починають забувати. Тому вирішили нагадати, що фотографія є мистецтвом і проводимо паралелі з читанням класичної літератури та електронною книжкою, — розповіла головний бібліотекар Закарпатської ОУНБ ім. Ф. Потушняка Євгенія Напуда.

Коментарі

R
Romari0

Вдаримо белфі по селфі!

П
Петро

Га? Я так зрозумів що двоє "страшних" проти селфі.. :)) Фотографія це мистецтво.. ну так давайте заборонимо всі не професійні фотоапарати та фотокамери! Хай люди йдуть в ательє фотографуватися.. Мистецтво роблять не фотографії, а художники! По їхній логіці можна зрозуміти так: не робіть фотки бо у нас у художників получається точно так як у вас на смартфонах! Ми не маємо клієнтів бо ви себе фоткаєте!!! :)) Психічні розлади від селфі - так є невеликий відсоток але більшість із "селфлярів" - нове закарпатське слово:) піднімають своє "Я", є терапія у натовпі кричати або признатися у коханні. Селфі піднімає своє "Я". У наш час своє "Я" повинно бути у кожного! P.S. У 2004 році я зробив фото на мильницю цифровик, виклав його на американський сайт де зайняв перше місце (приз 1000$) доказавши що мильниці можуть робити чудеса! У 2014 році зробив фото на плівочний фотоапарат, відправив фотографію і негатив на конкурс, здобув друге місце (без винагороди) доказав що зарано похоронили такі фотяки:)

Читайте також