В Ужгороді почали боротися з незаконними терасами

17
0

Наприклад, на власника закладу швидкого громадського харчування мережі «TikiThai», що на вул.Корзо, 13, було складено протокол про адміністративне правопорушення.

Як виявилося, він не мав жодних дозвільних документів, аби працювати.

Так, останнім часом у громади міста виникли питання щодо законності розміщення літніх терас у центрі Ужгорода. Саме тому член виконкому Володимир Павлишин разом з працівниками відділу муніципальної поліції, управління архітектури і містобудування та департаменту міського господарства перевірив заклади у центральній частині міста.

Правопорушення виявили у нещодавно відкритому закладі з китайським фаст-фудом. З’ясувалося, що територія тераси, на якій розташований «TikiThai», в оренду не надана, отож власник місту за неї не сплачує.

БІльше того заклад не мав жодних дозвільних документів, аби працювати й облаштовувати літню терасу. Мова вже навіть не йшла про наявність висновків від санепідемстанції. 

«Сподіваємося, після цього випадку самовільно встановлених літніх терас в Ужгороді поменшає, – зауважив виконуючий обов’язки міського голови Віктор Щадей. – А самі власники подадуть до міської ради всі необхідні документи для отримання дозвільних документів».

Наразі працівники «TikiThai» вже прибрали літню терасу. А власник закладу, за законом, тепер повинен сплатити 1700 гривень штрафу, повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також