В Ужгороді почали реконструкцію барикад (+ФОТО, ОНОВЛЕНО)

21
19

Наразі мішки почали звільняти від снігу і планують сьогодні завершити цю роботу.

Мішки носили. в оновному чоловіки. Дівчата ж зайнялися прибиранням території табору.  

Частину мішків, наповнених тирсою вже підвезли і виклали з них одну лінію барикад, але їх є небагато, близько 30 штук, отож навіть повноїх стіни зробити не вдалося.

Взагалі планувалося відновити барикади саме за допомогою мішків з тирсою. Ще вчора була зроблена  домовленість з однією пилорамою та заготовлено 150 мішків тирси. Втім, сьогодні, коли активісти прийшли забирати ці мішки, власник відмовився х віддавати, мотивуючи це тим, що зранку до нього "завітали" працівники ДАІ та УБОЗу з "проханням" не допомагати мітингувальникам.  

Активісти кажуть, що власників всіх навколишніх пилорам залякали можливими проблемами і ті тепер бояться віддавати їм  тирсу. 

Саме тому замість тирси було вирішено використати дошки. Втім, де саме та у якому вигляді їх дістати вирішується прямо зараз, отож ше сьогодні барикади відновлені не будуть. Робота над цим розпочнеться завтра. 

Для того щоб табір активістів за ніч не знищили, буде організоване нічне чергування.

Нагадаємо, ще з учорашнього вечора площу охороняє 6  автівок ДАІ. Кажуть, внаслідок збільшення ДТП за участі пішоходів в цій місцевості. На практиці  ж все виглядає так, що авто заблокували всі під'їзди до барикад. Саме тому дерево чи мішки доведеться носити руками, але люди до цього готові.

Депутат ужгородської міськради Віктор Щадей зазначив, що подібне перекриття доріг , в принципі, незаконне, отож з юридичної точки зору ним також займуться завтра. 

Мукачево.net

 

Коментарі

П
пішта

Ужгороду. Так от, я знаю, скільки операція коштує в Євросоюзі. Але знаю й інше: там людина працює і 3 відс. із заробітку йде на медицину. То ж коли людина хворіє, вона не переймається ні грошима, ні взятками, ні ліками. Приміром, в Ізраїлю 90 % знижки мають літні люди на оздоровлення.Уявляєш, Ужгород? Тут ми платимо із зарплати низку податків і маємо , захворіши, одні не підйомні проблеми. Далі. Щодо того, чи буду я в Євросоюзі. Можливо, й не буду. Та ти дивися, аби Бог милував тебе не лягти на операційний стіл - всі під Всевишнім ходимо...

У
ужгородець

Цих ідіотів навесні треба заставити поновити газони, що затоптали та знищили. Ця "нелюдь" не вміє нічого робити, лише нищити. Виставити їм рахунок за завдані збитки та притягнути до відповідальності підбурювачів-типу БАЛОГ ТА ПАЦКАНА-хай не ховаються за депутатську недоторканість-політичні "проститутки".

Ш
шоні

диба ото наш бін ладен !!!!

У
Ужгород

Знаєте чому вдень нема нікого на "барикадах"? Бо вдень куплені студенти на парах.

С
Слов"янин

З логічної точки зору, що конкретно хочуть захищати барикадами протестувальники? Це схоже на дитячу гру в "секретики". А по-дорослому - вони повністю засрали гарну площу і ще сміють говорити про европейську культуру.

ЗТ
за тирсов

можете поїхати в с.Барвінок, на виїзді фірма Ледиди.Він тирсу дае дешево,а може і безплатно дасть якща узнае що на майдан,Не розумію нащо барикади символічні, думають що розганяти тоже будуть символічно?Балога не дозволить обіжати свого кума Ледиду.

ДV
до Viktor

Влада тебе довела? Ну да, треба построїти будиночок з мішків зі снігом і посилитись там. Дарна голова - не виліковно. Некуй на виборах продавати голоси за 150 гривень.

1
11111

Мукачево, Ужгород - це Європа??????? А під ким місцеве самоврядування в цих містах та і в Закарпатті в цілому??????? Може комусь потрібно нагадати!!!!!! Тому ми і не в Європі.

Ж
Жека

Доки ці наркомани будуть терирозувати

1
1111

Дурдом з ціми дітваками. Пора надавати по сраці!

В
виктору

не ссы и не плюй в подъезде; уступай старшим место в маршрутке; не давай и не бери взяток; не обманывай людей в кафе, магазинах и рынках; не ставь свою тачку раком на тратуаре; не нажирайся водярой; соблюдай очередь в поликлинике; не обращайся жестоко с животными..итд И ТЫ НЕ ЗАМЕТИШЬ КАК ОКАЖЕШСЯ В ЕВРОПЕЙСКОМ ГОСУДАРСТВЕ!!!!!! А ЭТИ ТРИ КЛОУНА ИЗ ОПОЗИЦИИ НАШУ ЖИЗНЬ ТОЛЬКО СДЕЛАЮТ ХУЖЕ...

V
Viktor

Що за дурацькі коменти... ця, теперишня ваша влада, довела нас всіх до ручки зробивши из всіх нас быдло, скот... а вы ще про Европу говорите... Що Мукачево, Ужгород це Европа? подывиться як кругом все выглядыть- грязь, ямы, дикі собаки, бомжі, пяниці, наркомани, хамство... взятки, продажні суди... Подивіться як власть-мафія живе: круті машини, дома-дворці і наплевательське відношення до нас... Вони журують а ми бідуем тому что такі дураки як ви поддерзуеть іх!!!!

У
Ужгород

пішта, ти напевно не знаєш скільки та операція коштує в евросоюзі, де ти ніколи не будеш.

П
пішта

Закрийтеся, щоб вас і не чути. Ви знаєте, скільки коштує операція на серці за цьої влади? Треба все з хати продати,щоб не здохнути, а ви про чистоту міста говорити. На Площі чисто, подивіться в інші закутки, неосвітлені вулиці...

З
Зорро

та нехай їм там палатку поставлять! Не достатньо їм буде на 5-х чоловік. А той дурень що головний в Закарпатті в "Ударі" вже не знає як прислужитись керівництву партії? нехай в Київ їде. Ужгород та Мукачево давно в Европі.

Н
Неймар

і то дармоїди.сидять там у палатках.гнати їх пора.

У
Ужгород

Доречі, подивіться яка там мега кількість людей, АЖ 5 !!! чоловік. І ці 5 особ гадять 120 000-чам іншим ужгородцям. Пригадую, колись заколотник Одег публікував, що на Народній протестує все Закарпаття, а їх було теж аж 5, тих 5 і посудили.

M
Maars

А нико не думає ош тирса може загорітися?...

У
Ужгород

Напевно пора Ужгороду вставати. Нема кому по шиї надавати купленим дітвакам, хуліганам з барикад, роблять шо хочуть, перетворюють місто на звалку.

Читайте також