В Ужгороді почав діяти штаб студентського спротиву

6
6

Створили його студентські і молодіжні лідери.

Рішення про такий крок на підтримку національного народного спротиву було прийнято сьогодні, 2 грудня, на ужгородському Євромайдані.

Організатори штабу кажуть, що вони будуть стояти до кінця, аж поки основні вимоги майдану в Києві не будуть виконані. Активісти вимагають покарання винних «кривавої ночі», відставки уряду та закликають всіх долучатись до загального страйку і не бути байдужими!

«Студенти повинні знати, куди звернутися за консультацією і підтримкою», - стверджують ініціатори створення штабу.

Пізніше буде оголошено список тих, хто увійшов до штабу, їх напрямки роботи, тощо.

Завтра на площі Театральній в одному з наметів всі бажаючі матимуть змогу залишити свої контактні дані для формування груп на Київ. Нагадаємо, що у середу у середу на Київ вирушить колона автобусів з мітингувальниками із Закарпаття.

Коментарі

2
22

ви ще будете відіти вовчу звізду, як прийдуть сюди ті мавпи чорножопі і начнуть тут командувати, всюди свого носа пхати, і вказувати вам кілько маєте світла спалити, і кілько за нього заплатити. А вилізти із того лайна буде дуже тяжко! демонструйте далі!!! ФЛАГ ВАМ У ЗУБИ!!!

2
22

Ще лиш буде "гузиця" як ти виразився через тих розумних що за 100 грн. з плакатами скачуть! бо вже хочуть закривати садочки бо немає на них фінансуванн через ваші революції, куди діток дівати? як на роботу ходити? якщо на садочки немає грошей то сумніваюся в школах будуть дітям обіди, і виплата зарплат теж задержиться на невизначений термін. Як тепер людям жити??? Ваша революція нічого хорошого не принесе, а навпаки буде ще гірше. Ви знаєте які умови висунув ЄС для вступу????????????? А тих дітей ніхто на майдан силою не тягнув! хотіли заробити, от і мають! І все це що по телевізору чихлять що їх ніхто не попереджав брехня, бо там був мій друг і розказував що беркутовці їм давали на збор 20 хв. хто був розумний той пішов, а комуся малило грошей той залишився. Хто їм винуватий?

Д2
До 22- го

Друже, твої конструктивні пропозиції . Як вибиратися із тієї гузиці, де зараз опинилася Україна ? Іти з Росією в Азію ? А щоб тонусу, по дорозі не втрачали, хай "Беркут" регулярно трощить дубинками голови дітям ?

ВР
Влада розпочинає репресії в Закарпатті

Після виходу з Партії регіонів Федір Ващук потрапив у Києві в опалу. Під жорстким тиском влади Федір Ващук написав заяву про звільнення з посади ректора Ужгородського національного університету. Наказ про призначення нового ректора УжНУ вже підписано. Преде активом УжНУ його представить заступник міністра освіти вже завтра.

2
22

Люди ви точно війни домагаєтеся! а тоді будете плакати бо ваші акції були мирними. Може вже час зупинитися, поскакали, попищали і хватить!

С
студент

любі друзі,пора на пари.Кролик вас використав,а тепер в сторону!!!

Читайте також