В Ужгороді погасили поштову марку, яку випустили спеціально до ЄВРО-2024

369

«Україно, вперед!» – нова марка від Укрпошти, випуском якої національний поштовий оператор вирішив підтримати національну збірну з футболу, яка 17 червня зіграє свій перший матч у Німеччині в турнірі Євро-2024.

Попри повномасштабну війну, Україна продовжує демонструвати високі спортивні результати. Національна збірна завоювала путівку до Євро-2024 серед найсильніших команд Європи, збірні U17 та U19 – на юнацьких Єврочемпіонатах, а на цьогорічних Олімпійських іграх у Франції відбудеться дебют олімпійської збірної з футболу.

Поштова марка «Україно, вперед!» з круглою перфорацією, що містить зображення футбольного м’яча з логотипом Української асоціації футболу, надрукована на самоклеючому папері у форматі буклету.

Футбольний м’яч символізує не тільки віру у перемогу України на футбольному полі, але й перемогу на іншому полі – полі бою. Церемонія погашення марки відбулася на ужгородському стадіоні "Авангард".

Укрпошта повідомила, що кількість тиражу становить 560 тис. поштових марок. Вартість одного поштового аркушу — 120 грн. Автором-художником виступив Антон Хрупін.

Коментарі

Читайте також