В Ужгороді понад 1000 медиків області змагалися у спартакіаді (ФОТО,ВІДЕО)

3
0

У спартакіаді взяло участь 44 команди медичних та оздоровчих закладів області із загальною кількістю понад 1000 учасників.

 Традиційно перед початком змагань пройшов урочистий марш-парад команд  на чолі  із прапороносцями та духовим оркестром Ужгородського державного музичного училища ім. Дезидерія Задора.

Медики змагались у 14 видах спорту. І скрізь точилась напружена боротьба за перемогу.  Очільник медиків області Володимир Маркович  переконаний, що такі заходи не тільки популяризують здоровий спосіб життя та активний відпочинок, але й згуртовують колективи.

Протягом майже усього дня на спортивних майданчиках точилася напружена спортивна боротьба. До суддівства на спартакіаді були залучені кращі спортивні арбітри нашого краю.

За підсумками змагань у плаванні перемогла команда обласної дитячої лікарні, а в перетягуванні канату – обласної стоматполіклініки.

В сімейних стартах і більярді не було рівних спортсменам Виноградівської ЦРЛ. В шахах перемогу здобула команда Ужгородського МЦ ПМСД, у кульовій стрільбі найвлучнішими були спортсмени ОКТМО «Фтизіатрія», а найсильнішими у гирьовому спорті (у ваговій категорії до 90 та понад 90 кг) відповідно – спортсмени ОКТМО «Фтизіатрія» та Тячівської ЦРЛ. У легкоатлетичному кросі кращою виявилася Воловецької ЦРЛ, а в дартсі – обласне бюро судмедекспертизи. В армспорті перші місця у трьох вагових категоріях посіли спортсмени Воловецька ЦРЛ, обласної стоматполіклініки та Хустської ЦРЛ.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також