В Ужгороді, посеред дня, пограбували пенсіонера у під'їзді будинку

9
7

Зухвалий злочин трапився 16 серпня близько 12-ої години, на вулиці Острівна.

В поліції Закарпаття розповідають, що на сходовій клітині під’їзду зловмисник напав на 76-річного чоловіка, вихопив з його рук потерпілого гаманець з грошима й картками та втік у невідомому напрямку.

Пенсіонерові вдалося описати нападника і вже за кілька годин правоохоронці затримали грабіжника. Ним виявився 34-річний раніше судимий за крадіжки ужгородець.

У зловмисника вилучили гаманець потерпілого, пенсійне посвідчення та грошові кошти, що належать потерпілому. Окрім цього фігурант встиг зняти грошові кошти з банківської карти пенсіонера. Їх правоохоронці також вилучили та повернуть власнику.

Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі правоохоронці відкрили провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України.

34-річному чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Берегівщині чоловік пограбував магазин та побив власників.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Р
ромаріо

учорам ішов Радванков - і мене там полюбили ги у Кабулі. Похожі боли, точно

A
Anonymous

заберите у него закрыть университет нахеров, "восстановил" парту по лету и повесил биткоины-Россияния не имеет и таких талантов, гляньте на думу-жмурикумы

О
о

дайте ему открыть школу хакеров,"ломанул" карту на бегу и снял деньги-Украина имеет еще и не такие таланты,гляньте на раду-уникумы

Д
дуремаріо

300-й місяць залежності - на провулках Ромаріоріни - ромарський хаус.

Р
ромаріо

30-й рік незалежності - на вулицях України - кабульський хаос.

Н
Неинтересно

не знать кому не был по истории нестрадавший. Не может бить она позже была адвокат, который сулили не по беспределу Понятий, а за Валю биткоинов и засулил отпущенного на свободу. Мало о таких прокурорах говорят сейчас рептилоиды. Понимаю, не на что они не надеются, кому придут на субсидию. Позже покупным судьям натягивали шкуру криво на масти.

И
Интересно

знать кем был по жизни пострадавший. Может быть он раньше был судья, который судил не по справедливости Закона, а за волю денег и засудил пойманного в тюрьму. Много о таких судьях пишут сейчас люди. Не понимаю, на что они надеются, когда выйдут на пенсию. Раньше с продажных судей сдырали шкуру прямо на месте.

Читайте також