В Ужгороді посеред дороги впав пішохід (ФОТО) (Уточнено)

15
10

Про подію в Телеграм каналі "Безпечне місто Ужгород" повідомила очевидиця.

В соцмережі припустили, що поблизу автовокзалу автівка здійснила наїзд на чоловіка, який переходив дорогу.

Проте, в Управлінні патрульної поліції пізніше спростували інформацію про ДТП.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мукачево

Очередной самоубийца. Читая Мукачево нет, а конкретно про ДТП с пешеходами, волосы дыбом встают. Когда уже дойдет до народа, что при встрече тела с автомобилем, последний выигрывает по любому, даже если нарушил.

Р
РРР

Підримую Олександра! Мало крові та аніме.

КО
Кропивач Олександр

Недостатньо якісна ДТП

Р
РРР

А де тут про Пи*****ба? Не Якісно!

ЛК
Легіонер Кропивацького Якісного Легіону

Вітаю, шановне товариство, цю сторінку захоплено з метою перетворити на колонію великої бірди Кропивач. З цього моменту усіляка українофобія карається Богом, в першу чергу, в другу - якісними дописувачами. За усіма питаннями йдіть до кабінету великого гетьмана Йвана Гречки за цим посиланням https://kropyva.ch/b/res/199661.html .

Ы
Ыстык

А Дуб кілько аварії зробив де справи

В
Водій

Цей відрізок шляху взагалі б'є всі рекорди по навіженим пішоходам, які вибігають прямісенько під колеса. Пройти 20-30 метрів до пішохідного переходу - зась! Шкода людину і шкода водія... От і комусь і Різдво невеселе.

G
Geza

Чувак двойну сплошну пересік

С
Саша

очевидиця вы имеете ввиду - свідок ?

Х
Хто

Збила не пішохода а чоловіка. Бо він не пішоход який ішов по тротуару або переходив дорогу на зебрі. Люди коои переходите навіть на пішоході впевніться чи не їде машина! А коли перехолите дорогу та подивіться на ліво а потім на право, бо є умніки які дивляться раз на право і переходять. І ше одне, я водій, і запамятайте що вас чекають. І коли ви йдете по краю дороги та купіть тот долбаний жилет чи включіть на телефоні фонарик, вас і так не видно но коли в дощ і назустріч машина сліпить, ви просто не існуєте. А цікаво як тепер буде! Чоловік видно перейшов дорогу не в положеному місті, і на кого вину зроблять? Бажаю йому одужати, но вже напевно він і його родичі не будуть переходити дорогу де не положено

Читайте також