В Ужгороді представили нового начальника Закарпатської СБУ Михайла Феделеша (ФОТО)

88
4

Сьогодні, 5 вересня в Ужгороді, було представлено колективу Управління СБ України в Закарпатській області нового начальника – полковника Михайла Феделеша.

У заході взяли участь керівництво обласної державної адміністрації та обласної ради, керівний склад прокуратури Закарпатської області, обласного Управління МВС, Чопського та Мукачівського прикордонних загонів, Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, Чопської митниці Міндоходів, а також керівники судових органів, Ужгородський міський голова та інші.

Довідка:

Михайло Феделеш народився 19 вересня 1967 року в м.Ужгород. У 1993 році закінчив Львівський політехнічний інститут. У Службі безпеки України з 1995 року. За час служби працював на оперативних та керівних посадах в регіональних органах державної безпеки та Центральному апараті Служби безпеки України. До призначення обіймав посаду заступника начальника Управління СБ України у Львівській області, повідомляє прес-група УСБУ в Закарпатській області.

Коментарі

Г
гуцул

нет не свинарей, а бывших кочегаров с таможни, читайте мою ссылку, будет интересно - http://ekozar.hiblogger.net/489319.html

Г
Гуцул

http://ekozar.hiblogger.net/489319.html читаем "интересное" про кочегара - нового главу СБУ Закарпатья

П
Польчо

А в Ледиди фейс гиби цілу ніч пив.

П
пенсіонер

А чому не юридичний закінчив?Короче в СБУ набирають кого не лінь пастухів,свинарів і всякий зброд,ГАНЬБА!!!

Читайте також