В Ужгороді презентують проект конкурсу "21 диво Закарпаття"

16
0

29 лютого о 13.00 у приміщенні Торгово-промислової палати міжнародна рада "Віжи-3000" презентує кілька цікавих проектів та проведе церемоню нагородження переможців конкурсу «Кращий Закарпатець – 2011» та вручить окремим закарпатцям нагрудні знаки.

 

Зокрема, міжнародна рада презентує обласний проект конкурсу «21 диво Закарпаття», який передбачає голосування за цікавинки, кожного району нашого краю.
 
Також напередодні 8 березня рада розповість про організацію і проведення конкурсу «Краща жінка» та «Краща мама Закарпаття». Цей конкурс також буде проведено у кожному районі Закарпаття. 
 
 Любителів гри мільйонів «Віжи-300» ознайомить з проведенням у травні «Дня Закарпатського футболу», під час якого зустрінуться збірні Закарпаття різних вікових груп (15-16 років/, 17 – 18 років/, - старші 18 років)та ветерани крайового футболу.
 
Окрім того, Міжнародна рада розповіла про проведення у вересні-жовтні міжнародної Гала-вистави, прем’єри віжи-рок «Анна-Марі та Марі-Анна» ,про раду сприяння відомих людей міжнародній раді «ВІЖИ-3000», організацію і проведення встановлення і відкриття меморіальної дошки «Корифеям Закарпатської школи живопису» та організацію і проведення святкування 25-річчя зразковому ансамблю «Джерельця Карпат».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також