В Ужгороді презентували книгу збірок інтерв'ю з Міланом Шашіком (ФОТО)

18
2

Бібліотека університету не зберегла і половини цінних стародруків, які належали греко-католицькій єпархії

Про це журналістав повідомив єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії Мілан Шашік на презентації книги, у якій зібрані інтерв’ю з ним, що вийшли у періодичних виданнях за останні 8 років..

Владика Мілан припустив, що ця книга ставне частиною нової бібліотеки греко-католицької єпархії, яку доводиться формувати нині. І пошкодував, що величезна кількість цінних книг, які зберігалися у бібліотеці УжНУ, що розташовувалася у повернутій недавно резиденції греко-католицьких єпископів, просто втрачена. Університетські книжкові фонди не зуміли вберегти цінних стародруків.

Автором презентованої книги «Бесіди з владикою Міланом» є закарпатський журналіст та письменник, лауреат премії «Коронація слова» Олександр Гаврош . На 64-х сторінках видання окрім інтерв’ю, розмов та спогадів владики, містяться також архівні промовисті фото. У виданні зачеплено чималий спектр викликів і проблем віруючої людини у сучасну добу, а також уперше побачила світ докладна біографія єпарха.

Книга вийшла у видавництві «Ліра» накладом 1000 примірників. Велику частину тиражу на презентації єпископ подарував бібліотекам Закарпаття. Дарунок прийняла директор Закарпатської обласної наукової універсальної бібліотеки Людмила Григаш, і у свою чергу вручила владиці Мілану добірку щорічників «Календар пам’ятних краєзнавчих дат», який видає бібліотека. Єпископ з вдячністю прийняв дарунок для бібліотеки єпархії.

Коментарі

ДЧ
До читача

"Читач" - ти шо "куриш"? Тебе бачу не "попускає"..."розказав про сєть агентури" - ау "комуняка" іди спати, на вулиці 2012 рік, ваших уже ср....ним віником вимели, ти один схоронився. Мабуть "агент"....

Ч
Читач

ну канєшно все вилизано, припудрено. і за які гроші такі "шедеври" видавати. а головне - навіщо? от якби Шашік розказав про сєть агентури, то було б цікаво.

Читайте також