В Ужгороді продадуть "Червону Ружу" та стоматологічну поліклініку

13
0

2 серпня Ужгородська міська рада під час чергової 19 сесії в повній мірі проголосувала за рішення №970, згідно якого будуть продані і приватизовані 8 об’єктів комунальної власності.

Серед них слід виділити 1896 квадратних метрів славнозвісної «Червоної Ружі», стоматологічну поліклініку, що по вул.Минайська, буд. 23 а. та вбудовані приміщення на площі Театральній, 9. Останні викупить ТзОВ «ТрансКом», а «Червону Ружу» викупить однойменне товариство.

Всі інші об’єкти будуть продані з аукціону.

Щодо «Червоної Ружі» депутат Булановнавів дані, згідно яких оренда цього приміщення зараз приносить70 тисячгривень в місяць, або близько мільйона в рік. Строк цієї оренди, за його словами, повинен закінчитися в 2024 році. Тому дивно, що влада хоче продати приміщення, котре є прибутковим.

Рішення №970 стосується також будівель за адресою вул. Собранецька, 120а. Дерпутати висловили побоювання, що в процесі можуть виникнути непорозуміння через розташування гаражів громадян біля цієї території. Мер міста Віктор Погорєлов запевнив, що ця ситуація буде триматися під контролем.

Більшість депутатів підтримали рішення продати ці будівлі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також