В Ужгороді продовжують незаконно проводити азартні ігри

12
0

Працівниками податкової міліції під час здійснення оперативних заходів щодо дотримання вимог Закону "Про заборону грального бізнесу в Україні" з дозволу та в присутності адміністратора оглянуто приміщення Інтернет-кафе в Ужгороді, яке орендує приватний підприємець Н., місцевий мешканець

Під час огляду виявлено 4 комп’ютери, підключені до електромережі, на одному з них брав участь в азартній грі громадянин, який вніс відповідну грошову ставку адміністратору залу. Документи, які б підтверджували походження комп’ютерів та їх власника, відсутні.

Складено протокол огляду місця події, взято пояснення від відвідувача закладу. Він підтвердив факт здійснення ставки для участі в азартній грі у розмірі 50 грн., які були перераховані на електронний рахунок з метою здійснення гри та отримання виграшу. Адміністратор Інтернет-кафе від надання пояснень відмовилася.

Товарно-матеріальні цінності орієнтовною вартістю 50 тис. грн. описано та вилучено. Матеріали знаходяться на вирішенні згідно з чинним законодавством.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також