В Ужгороді проходить стерилізація вуличних тварин

4
5

Проєкт втілюється із підтримки організації FOUR PAWS.

Що найважливіше, що на стерилізацію намагаємося відловлювати самих не соціальних, не ручних, яких відловити дуже тяжко. Наступний тиждень буде не менш насичений.

Звісно, не треба забувати, що паралельно тривають й програми стерилізації, які запроваджені Ужгородською міською радою, адже тільки стерилізація є єдиним гуманним методом регулювання чисельності тварин у місті.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Х
хвілолог

про арифметичний корінь, про рослинний тти можу уповісти. А про змішаний не уповім - не знаву. Бо не розуміву, ош што то такоє « корінь діалекту». Та щи і змішаний.

Д1
до 13:42

Правду кажеш, видко тя неозброєним воком жи сь інвалід на голову, инак бись загинуло, як кажеш. То таких як ти треба стерилізувати, марго єдна нехарна.

Х
Хвілологові

Розкажи мі дащо про змішаний корінь закарпатського діалекту.

ДН
До нижнього

Вже пізно навчати тотальне невіглавство цих дурбецал. Суспільство тупіє адже сильні і розумні гинуть , а розмножуються слабкі на розум , імунітет . Психів видно неозброєним оком ЩОДНЯ. Стерилізації мали б підлягати переважна більшість циган адже бідність і тупість передаються на покоління. Статистика, до речі !!!

Х
хвілолог

« не» у прикметниках треба писати разом. Лем із дієсловами окремо. Тому «неручний, несоціальний». Щи коли протиставлення треба писати окремо «не ручний, а ножний». А щи з іменниками разом - « неуч» , « нероб»….

Читайте також