В Ужгороді проходитиме ярмарок вакансій для молоді

13
0

22-23 травня

22-23 травня в Ужгороді відбудеться ярмарок вакансій для молоді у межах проекту „Дні кар’єри”. Про це сьогодні, 19 травня, ЗІКу повідомив керівник проекту в Ужгороді Андрій Кондор.



Виставка вакансій для молоді працюватиме у приміщенні ужгородського Палацу дітей та юнацтва з 12 до 18 години.



Для молоді триватимуть семінари та тренінги. Принципово важливим елементом заходу, за словами організаторів, є безпосереднє спілкування відвідувача і роботодавця. Це дозволить зосередитися на здібностях і потенціалі молодої людини, не концентруючись лише на формальних ознаках, таких як диплом.



Оргкомітет рекомендує кожному учаснику заходу мати з собою резюме, яке буде внесено в єдину базу даних, що її отримає кожна компанія - учасник проекту, що значно підвищить шанс знайти роботу.



Під час роботи `Днів кар’єри`, 23 травня заплановано провести круглий стіл `Ринок праці та роль молоді в ньому`, учасниками якого стануть представники роботодавців та студенти.



Найбільший попит організатори акції спостерігають на спеціалістів зі сфери програмування, інженерних спеціальностей та економіки.




Проект здійснюється за програмою міжнародної молодіжної організації «Aiesec» - найбільшої у світі неполітичної, некомерційної молодіжної організації, заснованої у 1948 році. Крім того, організація «Aiesec» планує провести в Ужгороді кілька інших проектів - „Крок за кроком” (липень-серпень 2008 року) для учнів старших класів, „День лідерства” (вересень 2008 року) для студентів та молодих спеціалістів.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також