В Ужгороді прощатимуться з Героями, що загинули захищаючи країну

16
1

Завтра,18 лютого в Ужгороді відбудеться прощання із Героями, Андрієм Палаєм та Олександром Капушем, бійцями 128-ї гірсько-піхотної бригади,які нещодавно загинули на Сході України.

Всі бажаючі можуть прийти о 12.00 в облмуздрамтеатр, аби віддати шану бійцям. Тіло ужгородця Андрія Палая було ідентифікованосеред загиблих бійців 128-ї гірсько-піхотної бригади, а  Олександр Капуш, своєю чергою, загинув на позиції під Чорнухіним унаслідок потрапляння осколку від снаряду у скроню.

12:00 – урочисте прощання з Героями Олександром та Андрієм у Закарпатському обласному музично-драматичному театрі.
13:00 – прощальна служба-панахида за Героями.
14:00 – прощальна хода вулицями міста Ужгород.
Третього закарпатського Героя – Голик Анатолія завтра будуть проводжати в останню путь на Ужгородщині.

А в селі Нижнє Солотвино, що на Ужгородщині, відбудеться прощання і поховання, з бійцем 101-ї окремої Бригади охорони Генерального Штабу Збройних Сил України, що загинув ще 27 січня під Дебальцеве – Голик Анатолієм Михайловичом, 1994 р.н.

На знак пам’яті про загиблих ужгородців Ужгородська міська рада видала розпорядження про оголошення Днями жалоби  16 та 17 лютого. 

Коментарі

Ш
Шонi

Спiлкувався з медиками 128 Бр. - ще позавчора можна було врятувати багато пораненних хлопцiв, але все марно сьогодні померло вже більше 10 чоловік від ран, а легко поранені вже стали важкими і якщо зараз їм не надати допомогу і вони помруть. Напевно нас кинули або навколо зрадники?

Читайте також